Powerslim webshop

Powerslim (het huidige PS Food en Lifestyle) wordt niet in de winkel verkocht, maar kan alleen via coaches gekocht worden. Word je niet begeleid door een coach, dan is het dus niet mogelijk om het dieet te volgen. Een goed alternatief voor Powerslim producten zijn de koolhydraatarme producten van Straight Away. Deze bevatten namelijk ook weinig koolhydraten en veel eiwitten. Ze zijn bovendien heel goed te combineren met 'gewoon' eten uit de supermarkt. En, heel fijn, je bestelt ze heel eenvoudig online.

Look-a-likes uitgelicht

Dieet pasta fusilli Straight Away

Ontdek onze koolhydraatarme pasta met slecht 4,6 gram koolhydraten!

Pasta Penne

Pinda reep Straight Away

Lekker om op gewicht te blijven of als er een paar kilo vanaf mag. Deze heerlijke reep kan altijd!

Reep peanut crunch

Koolhydraatarme crackers set van twee

Geniet jij ook altijd van de Powerslim cracker? Probeer dan ook eens onze variant. Slechts 3 gram koolhydraten!

Italiaanse mix

Onze alternatieven

Powerslim of PS Food en Lifestyle producten nodig? Hieronder laten we zien dat je met Straight Away een prima alternatief in handen hebt. Je besteld de producten direct in onze webshop
powerslim fusilli kopen in de webshopStraight Away fusilli

Koolhydraatarme Powerslim pasta nodig? Probeer het Straight Away alternatief! 

powerslim Risoni kopen in de webshop

Op zoek naar Powerslim rijst? Straight Away heeft de perfecte dupe in het assortiment! 

PS Food and lifestyle producten in de webshop

Wil je PowerSlim of PS food en Lifestyle producten online bestellen in een webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want, alhoewel Powerslim niet online verkocht wordt, kunnen wij je mooie alternatieven bieden. 

Bij PS food en Lifestyle (voorheen PowerSlim) maken ze onderscheid tussen hun producten. Zo bestaan er producten om mee af te vallen en zijn er ook producten om mee op gewicht te blijven. Die laatste zijn in principe voor iedereen te gebruiken en daardoor ook voor iedereen te bestellen in de officiële webshop van PS Food en Lifestyle. De PowerSlim producten om mee af te vallen liggen wat gevoeliger. Die worden niet online aangeboden.

Wil je zelfstandig afslanken en alleen advies inwinnen wanneer jij dat nodig hebt? Dan kun je prima terecht in de webshop van Straight Away. Hier vind je producten om mee af te vallen en ook om mee op gewicht te blijven

 

Bewust eten

Ga je producten bestellen in de webshop, probeer dan bewust van je eten te genieten. We noemen dit mindful eten. 

Misschien klinkt je dat wat vaag en zweverig in de oren, maar mindfulness is niet zweverig. Het enige wat je doet is aanwezig zijn in het moment.

Als je iets eet, wees je dan bewust van je gedachten, gevoelens, emoties, je lichaam en zintuiglijke ervaringen. Hierdoor heb je ook sneller in de gaten of je vol zit. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat je niet alleen positiever en minder gestrest van mindfulness wordt, maar dat het ook nuttig is bij klachten zoals slecht slapen. Bovendien helpt het om je emoties beter te reguleren én zelfs gewicht te verliezen.

Door je bewust te worden van wat je eet kun je meer genieten van je eten. Je kan hierdoor ook beter voelen dat je eigenlijk genoeg hebt gehad.