Dieet maaltijden

Benieuwd naar ons assortiment dieet maaltijden? Straight Away biedt een ruime keuze in warme maaltijden die je tijdens het Straight Away programma kan eten. Ze staan bovendien binnen een handomdraai op tafel!

Warme maaltijden

Ben je op zoek naar gemakkelijke en snelle dieet maaltijden? Dan ben je bij Straight Away aan het juiste adres!

Bij Straight Away geloven we dat verantwoord afvallen beter kan. Dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Straight Away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers, waaronder onze kant-en-klaar dieet maaltijden. Straight Away is een Nederlands merk, gecreëerd met behulp van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Dankzij Straight Away wordt afvallen leuker, lekkerder en makkelijker. 

Een voorbeeld van een dieet maaltijd is de Spaghetti Bolognese. Dit is een heerlijke eiwitrijke (20,6 gram) Spaghetti Bolognese die per maaltijd slechts 215 calorieën en 18,5 gram koolhydraten bevat.

Pasta Broccoli 

Fusilli pasta in een romige saus; dat is de pasta broccoli van Straight Away. Dit product is één van onze dieet maaltijden. Warme maaltijden die in een handomdraai klaar zijn. Het is erg fijn om tijdens een dieet met maaltijdvervangers ook hartige maaltijden te kunnen eten. Een warme prak rondom etenstijd is erg fijn, zeker na een lange werkdag. Wat ook zo fijn is aan de warme maaltijden is dat ze je even een opkikker geven. Je kunt er weer lekker tegenaan! En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want deze maaltijden zijn slechts 2,95 euro per stuk.

Sweet & sour noodles

Eigenlijk vinden wij deze warme maaltijd meer op een Indiaase curry lijken dan op zoet/zure noedels. Deze noedel-maaltijd is een van onze lekkerste dieet maaltijden. De saus is niet pittig, maar heeft toch voldoende pit om je het gevoel van een warme maaltijd te geven. De uitdaging bij het produceren van de warme maaltijden is het feit dat het product verwarmt wordt. We willen wel verhitten, maar niet de werking van de voedingsstoffen verliezen! Geen zorgen, want hier is allemaal rekening mee gehouden bij het maken van de Straight Away warme maaltijden. 

Wist je dat je onze warme maaltijden zelf mag aanvullen met kruiden naar keuze? Dus wil je er wat knoflook, basilicum of koriander in, dan mag dat!  

Elise (Straight Away coach)