Afvallen met shakes

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen willen afvallen met shakes. Bijvoorbeeld omdat ze op vakantie aangekomen zijn en van de overtollige kilo’s willen afkomen of omdat ze lekker in hun vel willen komen.

Een shake voor afvallen is dan een snelle en eenvoudige methode om deze doelen te bereiken. Dit zijn de voordelen van afvallen met shakes:

  • De shakes zijn makkelijk om te bereiden
  • Ze zijn makkelijk om mee te nemen
  • Je hebt meer controle over je voeding en je dagelijkse calorie-inname

Wist je dat je tot 2,5 kilo per week kunt afvallen als je shakes gebruikt? Het is dan wel belangrijk dat je het op de juiste manier aanpakt. Wat je bijvoorbeeld niet moet doen is shakes gebruiken die van lage kwaliteit zijn. Of naast je shakes ongezonde dingen eten. Ook de hoeveelheid shakes die je dagelijks gebruikt, je water inname en de juiste hoeveelheid beweging zijn allemaal van invloed op je afslanksucces.

Snel aflankresultaat met shakes

Je hoort vaak dat mensen shakes gebruiken om even snel van hun overgewicht af te komen. Dat klopt, afvallen met shakes is een snelle oplossing om af te vallen, maar vergis je niet. Want de ene shake is de andere niet. Vaak zitten shakes vol suikers en zijn ze laag in eiwitten en vezels. Als je met shakes wil afvallen kies dan de juiste.

Straight Away biedt shakes die aan alle wettelijke eisen voldoen en méér!

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat je vanzelf afvalt als je dagelijks een afvalshake drinkt, maar dat is helaas niet zo. Een shake moet onderdeel zijn van een plan. Een plan waar je je ook daadwerkelijk aan houdt. Verder moet je het een periode volhouden. Even een paar dagen shaken zal voor resultaat zorgen, maar je komt daarna ook snel weer aan. Een opbouwfase na het afslanken met shakes is daarom aan te raden.

Welke afslank shakes zijn het beste?

Wij van Straight Away staan natuurlijk 100% achter onze producten. In de overvolle markt van maaltijdvervangende en afslankproducten onderscheiden wij ons door de unieke en hoogwaardige samenstelling van ingrediënten in onze producten.

Omdat de producten van hoge kwaliteit zijn is het verantwoord om Straight Away op lange termijn te gebruiken. Onze producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentieel voedingsstoffen per maaltijd om in je dagelijkse behoeften te voorzien. Bovendien worden al onze producten op een verantwoorde manier geproduceerd en zijn ze aspartaam vrij. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan lactose-arme en glutenvrije producten.

Een shake voor afvallen is geen magische drankje. Blijf je tussen de shakes door veel eten of snacken en let je verder niet op je dagelijkse voeding en calorie-inname, dan ga je alsnog geen gewicht verliezen. Ook niet als je shakes voor afvallen neemt.

Geen jojo-effect

De belangstelling voor afvallen met shakes en voor eiwitrijke koolhydraatarme shakes is de laatste jaren enorm toegenomen. Dit is duidelijk te merken aan de grote vraag naar eiwitshakes.

De Straight Away methode maakt het voor iedereen mogelijk om zelfstandig gewicht te verliezen met shakes. Afslanken met shakes werkt fantastisch! Het is geen hype, het is een blijvende methode om verantwoord af te vallen, zonder dat je je stofwisseling vertraagt en dus zonder jojo-effect, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa, verlies van lichaamsvet en met meer energie. Om het jojo-effect te voorkomen is het belangrijk dat je na het afslanken gaat opbouwen en stabiliseren.

Tijdens het afvallen met shakes vervang je al je maaltijden door speciale eiwitmaaltijden. Je eet veel eiwitten en beperkt de inname van koolhydraten en vetten.

Variatie in shakes

Afvallen met shakes is goed vol te houden door de grote variatie in eiwitshakes en de dagelijkse porties verse groenten. De speciale eiwitshakes zijn verkrijgbaar in zakjes met poeder en in kant en klaar shakes. De maaltijdvervangers van Straight Away, waaronder de shakes, worden geleverd in verschillende smaken: zowel hartig als zoet. En het leuke is dat er steeds nieuwe heerlijke shakes bijkomen.

Afvallen met shakes gaat snel en heb je eenmaal je gewenste gewicht bereikt dan wil je natuurlijk op gewicht blijven. Daarom ga je gezond eten en bewegen. Als je kiest voor afvallen en voor gezond op gewicht blijven, dan kies je ook voor het aanpassen van je leefstijl, want dat gaat één van de belangrijkste veranderingen in je leven worden!

Het belang van water drinken

Zoals we eerder al vertelden, is voldoende water drinken nodig om af te kunnen vallen met shakes. Omdat afslanken afvalstoffen genereert in het lichaam, is het heel belangrijk om voldoende water te drinken.

Ons advies is om naast de Straight away producten zo’n 2,5 liter per dag te drinken. Overig vocht dat je naast het dieet gebruikt, zoals koffie, thee, bouillon of de Mix&Drink telt ook mee voor de 2,5 liter.

Je vraagt je nu misschien af waarom je dagelijks zoveel water moet drinken? Als je ‘normaal’ eet, namelijk met vast voedsel, dan zit daar van nature al water in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groente en fruit. De Straight away producten bevatten net zoveel vocht als reguliere voeding en de shakes zelfs ietsje meer. Maar bij het gebruik van de Straight Away producten, en tijdens de afbouwperiode, krijg je minder voeding binnen. Dat moet wel aangevuld woorden.

Daarnaast is voldoende water ook belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen. Bovendien is vocht belangrijk voor het voorkomen van obstipatie (verstopping van de darmen). In de afbouwfase zal je de hoeveelheid vocht geleidelijk weer afbouwen tot het standaard advies van 1,5 liter per dag.

Vet verbranden met dieet shakes

Wist je dat er meerdere soorten shakes bestaan? Bijvoorbeeld dieet shakes (of afval shakes) om vet te verbranden, eiwitshakes voor sporters, groente shakes om te ontgiften en fruit shakes om de gezondheid te bevorderen.

De belangrijkste voedingsstof van dieet shakes is eiwit. Eiwitten geven veel energie, ten opzichte van weinig calorieën. Bovendien geven ze hun energie langzaam af, waardoor je geen piek in je bloedsuikerspiegel krijgt. Een van de effecten van het eten van voldoende eiwitten is dat je minder hongerhormoon (ghreline) aanmaakt. Ghreline wordt aan de binnenkant van de maagwand afgescheiden en reist af naar de hersenen.

Bovendien voorkomen eiwitten in afslankshakes dat je je spiermassa ‘opeet’ in plaats van je vetten. Wist je dat je met afslankshakes pure vetverbranding kunt bereiken? Daarmee bedoelen we dat je lichaam z’n energie direct uit je eigen vetvoorraad haalt. Dit noemen we ook wel milde ketose. Wil je daar meer over weten? Lees dan hier verder over milde ketose.

Shake dieet dagschema

Volg je het Straight Away programma, dan kun je gebruik maken van de handige dagschema’s. In deze dagindeling staat precies wat je mag hebben op een dag, wanneer en hoeveel.

We kunnen je al verklappen dat het eigenlijk altijd een koolhydraatarm programma is. Je eet dus meer eiwitten, vetten en groenten, maar minder koolhydraten. Dit, in combinatie met twee of meer dieet shakes per dag, geeft het beste resultaat (ook op lange termijn).

Wil je meer weten over onze shake dieet dagschema’s? Kijk dan op deze pagina over Straight Away en scroll naar ‘zo werkt het’.