PowerSlim ervaringen

Esther (29) viel 20 kilo af met PowerSlim

"Dit wordt mijn zomer!"

Esther van Prooijen, 29 Jaar uit Den Bosch, viel maar liefst 20 kilo af met behulp van PowerSlim. Hieronder lees je haar verhaal.

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.
Voor de buitenwereld leek het waarschijnlijk alsof ik mijn gewicht en mijn lichaam accepteerde zoals het was. Maar het tegendeel was waar: ik was in mijn hoofd altijd bezig met wat ik van mezelf wel of niet mocht eten. Winkelen deed ik het liefst alleen, want met anderen erbij was het altijd te confronterend.

Alleen lukte het me niet

Ik wilde ontzettend graag een gezond eetpatroon aanleren, maar dat lukte me niet alleen. Ik besloot het nog een keer écht goed te willen doen. Eind december/begin januari: hét moment waarop reclames van diëten honderd keer op tv voorbijkomen. Zo wist ik precies wat het aanbod was en heb ik me overal goed op ingelezen. Bij het PowerSlim programma had ik een goed gevoel: 6 vaste eetmomenten per dag met voldoende groenten. Ik was op zoek naar iets wat ik een lange tijd zou kunnen volhouden en waarbij ik een goede basis legde voor een gezonde levensstijl, die ik daarna zelf kon blijven doorzetten.


Uiteindelijk heb ik mijn doel bijgesteld


Ik stelde voor mezelf een doel. Voor mij een ver van m’n bed show, want waarom zou dat mij ooit lukken? Elke week bij mijn PowerSlim coach Michelle was een spannend moment: hoe ging het? Was er überhaupt resultaat te zien? In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat ik, met al die eetmomenten, elke week keurig dichterbij mijn doel kwam. Ik vond het heerlijk om zo’n vaste structuur te hebben. Al heel snel had ik ook een fijn ritme gevonden, ik plande mijn week vooruit en een dag van te voren bereidde ik alles voor in bakjes voor als ik bijvoorbeeld naar mijn werk moest. Toen kwam het coronavirus in ons leven en zag alles er ineens heel anders uit. Maar ook thuis hielpen de producten van PowerSlim mij om ritme in mijn dag te houden. Deze methode heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg. Uiteindelijk heb ik mijn doel bijgesteld, en ook dat behaald!

De grootste uitdaging

Het PowerSlim programma heeft mij heel veel gebracht: ik voel me beter en zit veel lekkerder in mijn vel. Zo’n uiterlijke verandering is meer dan alleen lichamelijk. Mentaal is het echt nog wel wennen. Als ik mijn spiegelbeeld zie, word ik herinnerd aan dat ik er echt anders uit zie. Dat moet in mijn hoofd nog landen, het matcht nog niet. Het wordt wel wat beter, maar dat heeft denk ik nog wel wat tijd nodig voordat ik ook helemaal mentaal heb geaccepteerd dat dit mijn nieuwe lijf is. Dit was tijdens het PowerSlimmen ook echt mijn grootste uitdaging. Dat zat voor mij niet in niet snoepen, maar in weer zelfvertrouwen opbouwen. Want dat was laag. Het komt nu langzaamaan weer terug, maar het is een lang proces.

Mijn succestip

Mijn tip voor anderen is: plannen. Elke week zat ik, als super gestructureerd persoon, met een boodschappenlijstje bij mijn afspraak. Ik had mijn week al vooruit gepland en opgeschreven wat ik wanneer wilde eten. Dat heeft mij ontzettend geholpen. Weet je wat handig is als je een hele dag onderweg bent? Zorg de avond ervoor dan dat je alles voorbereidt, zodat je ’s ochtends alleen je producten maar hoeft mee te nemen. Zo kom je heel eenvoudig je dag door. Zo voorkom je ook dat je tegen verleidingen aanloopt, omdat je bijvoorbeeld een tussendoortje of lunch niet bij hebt.

Therry viel 15 kilo met PowerSlim af

Eindelijk kan ik mijn streefjurk aan!

Wat een geweldig resultaat

Toen Therry bij PowerSlim haar eerste gesprek had, had ze één grote wens: haar leuke stippeltjes jurkje weer aankunnen die ze al jaren in de kast had hangen.

Ze had al bijna geaccepteerd dat slank zijn voor haar niet meer was weggelegd. Ze is nou eenmaal een bourgondiër die van gezelligheid en lekker eten houdt. Uiteindelijk heeft haar vriendin, die ook bij Happy Shape zo fantastisch is afgevallen, haar over de streep getrokken om dit avontuur aan te gaan. En dat heeft ze echt fantastisch gedaan! Kijk haar eens stralen in haar mooie jurkje, wat is ze mooi. En ook Therry kan bevestigen dat afslanken met het PowerSlim programma echt geen straf is, want ze heeft iedere dag heerlijk gegeten zonder honger te hoeven hebben.

Christiaan's PowerSlim ervaring

Ik besloot 'iets' aan mijn gewicht te doen en zie het resultaat!

Ik mocht 7 keer per dag eten!


Ik kon het niet geloven dat ik 7 keer per dag mocht eten, waarvan de helft van de eetmomenten bestonden uit lekkere snacks zoals repen, toetjes en zelfs een zakje chips! Mijn ongeloof kwam al snel toen ik resultaat begon te zien. Het contact met mijn coach was echt fijn. Elke week kwam ik op consult om te wegen, een gesprek en natuurlijk te shoppen voor nieuwe producten. Ik kon mijn coach altijd appen, ook al was het 21:00 uur in de avond. Dat was echt super fijn, vooral als je op een verjaardag zit en je niet weet wat je mag eten. Ook in de gewichtsbehoud-fase houdt zij mij nauwlettend in de gaten en kom ik 1 keer in de 4 weken op controle.

Veelzijdig programma met veel keuze

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. Zelfs de gerechten zijn makkelijk te bereiden en kosten weinig tijd.

Christiaan verloor 32 kilo

Ik voel me zekerder, levendiger en gezonder, met andere woorden: super!
Ik ben verpleegkundige van beroep en werk onregelmatig. Het onder controle krijgen van mijn gewicht is voor mij altijd al moeilijk geweest. Door het onregelmatig werken at ik veel ongezonde maaltijden en kon ik aan het eind van vorig jaar geen enkele broek meer aan. Toen ik foto’s terug keek van de vakantie dacht ik: nu is het genoeg geweest! Ik herkende mezelf niet in de foto’s en besloot dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Ik dacht bij mezelf: 'Waarom ook niet?'

Ik had al een aantal keer de reclame van PowerSlim op tv gezien en dacht bij mezelf waarom ook niet! Ik ben op het internet informatie gaan opzoeken en kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Gelijk kon ik dezelfde week al op gesprek komen. De coach legde me alles goed uit en er was meteen een klik.

Alles was makkelijk te volgen. Ik kreeg een starterspakket mee met allerlei koolhydraatarme producten met daarbij een voedingsschema. Alles was makkelijk te volgen en de producten waren heerlijk.

Veelzijdig programma met veel keuze

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. Zelfs de gerechten zijn makkelijk te bereiden en kosten weinig tijd.

Ik ben nog nooit zo lang stabiel gebleven en denk dat dit nu ook zo zal blijven

Ik heb mijn doel met het PowerSlim programma weten te behalen en voel me hierdoor zekerder, levendiger en gezonder, met andere woorden: super! Ik zit nu 6 maanden in het gewichtsbehoudsfase en ben nog nooit zo lang stabiel gebleven. Ik denk dat dit nu ook zo zal blijven dankzij PowerSlim.

De PowerSlim ervaring van Belinda

Ik viel 20 kilo af met PowerSlim en ik voel me geweldig
Door diverse omstandigheden had ik een slecht eetpatroon ontwikkeld. Hoe dat er dan uit zag? Ik zat toen op het MBO in Tilburg en ik was regelmatig te vinden bij de McDonalds. Soms weleens twee keer op een dag. Ook was het voor mij gemakkelijk om in de kantine een broodje te halen of in de trein een zak snoep leeg te eten. Ik was me niet bewust wat ik eigenlijk allemaal at op een dag. Ik had een paar jaar eerder al verschillende diëten gevolgd, maar helaas lukte het niet en gaf ik snel op. Na jarenlang de adviezen van mijn ouders te hebben genegeerd viel bij mij eindelijk het kwartje. Ik had al een jaar niet meer op de weegschaal gestaan en vond het doodeng. Uiteindelijk ben ik met een vriendin meegegaan naar Annelieke, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Hier heb ik een goed gesprek gehad en ben ik gelijk op de weegschaal gaan staan. Ik schrok enorm en schoot gelijk in tranen. Dat was voor mij de trigger om nu echt iets aan mijn levensstijl te gaan doen.

Ik ben mega trots op mezelf

Ik ben toen gelijk de volgende maandag begonnen. De eerste drie weken voor mij waren heel lastig, omdat ik heel erg moest wennen aan gezond eten. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat. Wat betreft beweging heb ik alleen veel gewandeld.
Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik mega trots op mezelf. Wat voor mij het belangrijkste is, is dat ik veel positiever en zelfverzekerder door het leven ga. Ik ben nu zelfs op het punt gekomen dat ik 2/3 keer per week naar de sportschool wil, om nog fitter te worden en om een nog beter resultaat te krijgen. Ik hoop dat alle vrouwen van mijn leeftijd met overgewicht de kracht vinden om de stap te zetten om iets aan hun levensstijl te gaan doen!

Sandra viel 32 kilo af!

Sandra (-32 kg): ‘Ik voel me niet alleen fysiek beter, maar ik ben ook als persoon veranderd’
Ik had al langer overgewicht en voelde me niet lekker in mijn vel. Ik vond het moeilijk om te bedenken wat ik hieraan zou kunnen doen. Ik had al veel diëten geprobeerd maar die hadden weinig effect. Omdat het me niet lukte om zelf af te vallen, dacht ik dat een een-op-een behandeling voor mij het beste zou werken. Ik ben met PowerSlim gestart onder begeleiding van een voedingscoach, aangevuld met lekkere, koolhydraatarme producten.

Ik vond het heel fijn dat het meteen duidelijk was wat wel en niet mocht. In het starterspakket zat een handig kookboek en uitgebreide informatie, ik kreeg er meteen zin in toen ik dat las! Toen ik eenmaal de beslissing had genomen om te starten, ben ik er direct vol voor gegaan. Er waren veel producten die ik erg lekker vond en ook de recepten in het kookboek spraken me aan. Ze waren heerlijk en makkelijk te bereiden, ook belangrijk natuurlijk.

Goed te combineren met het gezinsleven

Omdat ik moeder van twee kinderen ben, was het wel even afwachten of het ook goed te combineren was met het gezinsleven. Gelukkig was dat totaal geen probleem! Als we pasta eten dan maak ik voor ons allemaal groenten en vlees, zelf pak ik daar dan PowerSlim pasta bij en de rest van het gezin krijgt ‘gewone’ pasta uit de supermarkt. Dat gaat heel makkelijk, het was heel fijn om op deze manier af te kunnen vallen.

Het programma is niet zwaar, natuurlijk moet je wel goed na blijven denken maar het is heel goed te doen. Wat ook erg fijn is, is dat het zo goed klikte met mijn PowerSlim coach. Ze is iemand die spreekt uit eigen ervaring en weet hoe het is om zwaarder te zijn. Ze helpt me heel goed met het maken van keuzes en bedenken wat wel of niet kan. Het is fijn om samen met haar de week door te nemen en te kijken welke valkuilen ik tegen ga komen, in het weekend of doordeweeks. Samen vinden we daar dan een oplossing voor, zodat je niet wordt overvallen door verrassingen of verleidingen en toch weer voor bijvoorbeeld een frietje kiest.

Ik voel me nu veel energieker, veel vrolijker en ik ben veel fitter sinds ik ben afgevallen. Ik ben als persoon ook veranderd: voor mijn gevoel maak ik veel minder snel een probleem van dingen en alles gaat daardoor veel makkelijker. Zoveel mensen geven me complimentjes, dat steunt me enorm! Ik weet zeker dat ik ook die laatste kilo’s nog af zal vallen met PowerSlim.

PowerSlim ervaringen: -20 kilo en -16 kilo

Twee verschillende klanten die ieder hele verbluffende afslank resultaten met PowerSlim hebben bereikt!

Sanne viel 35 kilo af met PowerSlim

Dankzij PowerSlim voel ik me een ander mens!
Mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Meerdere keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er altijd net zo snel weer aan. Het lukte me maar niet om op eigen kracht mijn eetpatroon en levensstijl aan te passen. Ik was er helemaal klaar mee. Dit keer wilde ik het anders aanpakken.

Een kennis vertelde mij over het PowerSlim programma, dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een coach. Misschien was dat wel wat ik nodig had, een coach die me het juiste zetje kon geven. Begin december 2018 heb ik de stap genomen en een PowerSlim coach bij mij in de buurt gebeld. We maakte direct een afspraak voor een intakegesprek.

PowerSlim is anders

Tijdens het kennismakingsgesprek vroeg mijn coach mij op de weegschaal te gaan staan. Ik schrok van het getal dat ik toen zag. Meteen schoot door mijn hoofd: waarom zou ik nog wachten? Vol goede moed besloot ik daarom de volgende dag meteen van start te gaan met het PowerSlim programma.

Na een tijdje verschillende PowerSlim producten geproefd en geprobeerd te hebben, wist ik precies wat ik lekker en minder lekker vond. Ik ben gek op zoetigheid en vond het dan ook heel fijn dat er genoeg verantwoorde zoete tussendoortjes waren, zoals koeken en wafeltjes. Zo kon ik me toch aan een koolhydraatarm eetpatroon houden, maar ondertussen gewoon blijven genieten van iets lekkers. Met het avondeten had ik wat meer moeite. Ik koos vaak voor hetzelfde. Samen met mijn coach ben ik op zoek gegaan naar gezonde maaltijden die ik lekker vind en die toch voldoende variatie in mijn eetpatroon aanbrengen.

Ik zag mijn gewicht dalen

Iedere week zag ik het getal op de weegschaal dalen. Dat gaf mij de motivatie om door te gaan. Als ik mijn doel zou behalen, zou dat echt een mijlpaal voor me zijn. Dat was me al die jaren niet gelukt. Maar nu lukte het wel. Het ging zelfs zo goed dat ik na het behalen van mijn doel nog even heb doorgezet voor 5 extra kilo’s gewichtsverlies. Het ging immers zo goed.

Tijdens de laatste loodjes brak ook de zomervakantie aan. Spannend.. want hoe ga ik dat aanpakken? Op vakantie, barbecues, ijsjes, warm weer en geen zin om te koken……………
Mijn coach heeft mij daarbij voortdurend geholpen. Samen bespraken we de moeilijke momenten. Als ik bijvoorbeeld een barbecue op de planning had staan, bespraken we wat ik dan het beste kon eten. Welke keuzes zijn verantwoord en gezond, maar vooral ook lekker? Daardoor is het mij gelukt om, ondanks al die extraatjes tijdens de zomervakantie, de balans te houden. Na de zomervakantie heb ik me weer wat strikter gehouden aan mijn koolhydraatarme eetpatroon en lukte het me om ook die laatste kilo’s kwijt te raken. Ik kan nu met trots zeggen: het is mij gelukt. Ik weeg 75 kilo.

Veel geleerd

Ik heb veel geleerd over voeding en weet nu dat ik best een keer iets lekkers mag eten, maar met mate. Ik kies nu veel bewuster wanneer ik mezelf dit toelaat. En stel mezelf de vraag of ik het echt heel erg lekker vind of dat ik er gewoon zin in heb. Dit PowerSlim avontuur heeft me bewuster gemaakt wat ik mag en kan eten en hoe ik toch kan genieten. Ik weet hoe ik hiermee om moet gaan en ik beschik over verantwoorde alternatieven, en dat gaat prima!”

Tonny viel 21 kilo af met PowerSlim

Ik geniet van deze nieuwe leefstijl!
Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Wat was voor jouw de belangrijkste keuze om te kiezen voor PowerSlim?

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PowerSlim. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn coach. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik uitleg over het PowerSlim programma en leerde ik mijn coach kennen. Het klikte vrijwel direct met mijn coach en ik had er een goed gevoel bij, dus besloot ik te starten.

Hoe heb je PowerSlim ervaren?

Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week lekkerder in mijn vel zitten. Door de lekkere producten en recepten vond ik het PowerSlim programma goed vol te houden. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt, en het resultaat mag er wezen! Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten. Met dank aan mijn enthousiaste coach die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten!

Hoe heb je de balans weten te behouden tijdens jouw vakantie?

Door alles wat mijn coach me heeft geleerd heb ik mijn gezonde eetpatroon kunnen doorzetten tijdens mijn vakantie. Natuurlijk heb ik ook genoten van iets lekkers, maar ik heb geleerd dat het draait om balans. Voor het eerst kom ik terug van vakantie zonder vakantiekilo’s! Dit was voor mij de bevestiging dat het mij gaat lukken deze gezonde levensstijl voor te zetten.

Kiki viel 35 kilo af dankzij PowerSlim

Mensen vertellen dat ik weer straal
Kiki (37 jaar) zat al een hele tijd niet lekker in haar vel. Ze kampte met een burn-out, had depressieve gevoelens en worstelde met haar gewicht. “Ik was er helemaal klaar mee.”

Starten met PowerSlim

Ik had al eerder geprobeerd om af te vallen, maar koos dan vaak voor de makkelijke weg. Ook at ik eentonig en vond het moeilijk om hier verandering in te brengen. Nu ging de knop wél eindelijk om. Ik ging aan de slag met het starterspakket, waarmee ik alle producten van PowerSlim kon uitproberen en met handige weekmenu’s kon beginnen. Ik probeerde allerlei lekkere, koolhydraatarme recepten uit. Uiteraard was het soms wel even moeilijk, maar dan was mijn coach er voor me. Ze heeft me goed gemotiveerd en zette me aan het werk. Zo ben ik dingen uit gaan proberen, zoals het maken van sausjes. Zoiets had nog nooit iemand bij me voor elkaar gekregen.

Inmiddels vind ik het zelfs leuk om recepten uit te proberen. Het is grappig om te zien dat mijn omgeving hier aan moet wennen. Ik geniet nu echt van eten, en heb geleerd wat ik moet doen als ik toch in de verleiding kom. Ik weet welke producten ik als alternatief kan pakken en wat ik kan doen zodat het niet meer in mijn hoofd zit. En als ik tóch echt iets lekkers wil, kies ik bijvoorbeeld voor de lekkere chocoladeparels of melkchocolade chunk van PowerSlim. Dat is echt een genieten. Terwijl ik eerder alles achter elkaar opat, heb ik nu geleerd om mate te houden.

‘Goed in mijn vel’

Ik zit inmiddels heel goed in mijn vel en heb weer energie. Zo doe ik veel meer leuke dingen samen met mijn kinderen en beleef weer plezier aan mijn hobby: duiken. Dat ik nu campagnemodel mag zijn voor PowerSlim, vind ik helemaal geweldig. Dit is echt een kers op de taart. Ik hoop anderen te stimuleren om ook te starten met een gezonde levensstijl. Ik ben een ander mens geworden, en krijg enorm veel complimenten. Mensen vertellen dat ik weer straal.

Volhouden

Nu ik 35 kilo ben afgevallen, sta ik voor de volgende uitdaging: volhouden. Toch heb ik hier alle vertrouwen in. Mijn levensstijl is inmiddels zo veranderd. Ook weet ik dat mijn coach me blijft ondersteunen en me nog een jaar lang nabegeleiding zal geven. Daarbij weet ik zeker: ik wil nooit meer terug naar hoe ik was.”

Sandra's PowerSlim ervaring: ze slankte 15 kg af!

Ik wilde mijn levensstijl veranderen, maar toch lekker blijven eten.

Vakantiekilo's

Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen. Ik wilde dus niet alleen afvallen, maar vooral van leefstijl veranderen. Daarom ben ik gestart met PowerSlim, omdat ik zo zeker wist dat ik goede begeleiding zou krijgen. En dat die begeleiding niet zou stoppen na het behalen van mijn gewenste gewicht. Het PowerSlim programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier te kunnen afvallen. De regelmaat in het programma beviel me goed. Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd, en daardoor heb ik zelfs met Kerst geen problemen gehad om het programma te blijven volgen.

Het ging heel gemakkelijk

Met PowerSlim ben ik in 5 maanden tijd 15 kg afgevallen. En dat ging eigenlijk heel makkelijk. Vooral de recepten en de weekmenu’s waren handig. Ik maakte de lekkerste gerechten in weinig tijd. Er staan veel tips op de site van PowerSlim, maar ik heb vooral veel steun van mijn coach ontvangen. Ik weet nu hoe ik makkelijk op gewicht kan blijven. Als ik nu iets eet, waarvan ik weet dat het niet direct de beste keuze is, kan ik daarna makkelijk mijn ritme weer terugvinden en mijn nieuwe leefstijl weer oppakken. Dat lukte mij vroeger niet. Als ik dan koos voor iets ongezonds, bleef ik maar door eten. Die verandering van leefstijl bevalt mij zo goed. Ik maak nu bewustere keuzes en ik weet meer over voeding dan voor ik met PowerSlim startte. De 6 eetmomenten en de regelmaat is iets dat ik zal blijven toepassen. Dat past bij mij. Ik ben er aan gewend geraakt om één keer per week een planning te maken wat ik de komende dagen ga eten en boodschappen te doen. Ik zorg ervoor dat ik altijd een stukje lasagne of quiche van PowerSlim in de vriezer heb liggen, zodat ik ook een verantwoorde maaltijd heb op de momenten dat ik even niet veel tijd heb om te koken.

Het gaat me echt lukken

Ik ben nog elke maand welkom bij mijn coach om op de weegschaal te gaan. We zien dan precies hoe ik er voor sta. Dit helpt me ook om op gewicht te blijven. De nieuwe kleding die ik kocht toen ik mijn streefgewicht bereikte, pas ik nog steeds. Ja, het gaat me echt lukken om voortaan deze leefstijl vol te houden! Ik wil niet meer de oude Sandra worden, want nu voel ik me energiek en ik straal.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek