Dieet repen kopen?

De repen van Straight Away zijn niet alleen lekker, maar ze zijn ook voorzien van vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. Zo geniet je van een lekkere maaltijdvervanger of tussendoortje en krijg je ook nog eens binnen wat je nodig hebt.

De ene reep is de andere niet en Straight Away laat dat met hun assortiment dieet repen zien. Straight Away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, warme gerechten én dieet repen. Onze producten voorzien je per maaltijd in je dagelijkse behoefte. In de markt van maaltijdvervangende en afslankproducten ondersheidt Straight Away zich door de unieke en hoogwaardige samenstelling van grondstoffen in onze producten en daar zijn wij super trots op!

Wat is Straight Away?

Hieronder leggen we eventjes in het kort uit wat je van het Straight Away dieet kan verwachten.

1

Heerlijke producten

Of je nu al je voeding vervangt door de Straight Away producten of dat je er ook een gewone maaltijd bij eet; de producten van Straight Away zijn kwalitatief zo goed dat je er alle kanten mee op kan. Eiwitten, vetten, koolhydraten en alle vitaminen, mineralen en sporenelementen: de Straight Away producten zijn echte toppertjes. 

2

Hoe werkt het?

Door op een verantwoorde manier koolhydraten te beperken, dwing je je lichaam om over te schakelen op vetverbranding. Met de producten van Straight Away beperk je de inname van koolhydraten, maar krijg je wel alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen binnen per maaltijd. 

3

Maaltijden vervangen

De eenvoud van het Straight Away dieet zie je terug in elk programma. Je haat per dag twee of meer maaltijden vervangen met de Straight Away producten. Om na ons dieet je gewicht te behouden, ga je geleidelijk over op normale voeding. 

Tips voor dieet repen

 • Dieet repen voor gewichtsverlies: Onze Straight Away dieet repen kunnen je helpen afvallen op een gezonde manier.
 • Gezonde maaltijdvervangers: Onze repen zijn perfecte maaltijdvervangers boordevol voedingsstoffen en minder calorieën.
  De Straight Away repen zitten boordevol bouw- en voedingsstoffen. Dus wanneer je lekkere trek hebt of een moeilijk moment, pak dan één van onze repen en geniet van een gezond en verantwoord tussendoortje. En vergis je niet, met één reep kun je een hele maaltijd vervangen!
 • Variatie aan smaken: Probeer onze verschillende smaken, van chocolade tot fruit, voor een gevarieerd dieet.
 • Gemakkelijk afvallen: Met onze dieet repen kun je op elk moment van de dag een gezonde maaltijd of snack nemen, zonder schuldgevoel.
  De maaltijdrepen zijn perfect om af te wisselen met de maaltijdshakes. De repen zijn er in diverse lekkere smaken. Er zijn verschillende crunchyrepen waaronder de pinda reep en de chocolade karamelreep. Die is helemaal omhuld met chocolade. Daarnaast zijn er ook maaltijdrepen met witte chocolade of hazelnoot. Verder kun je ook heerlijk afwisselen met onze yoghurt fruitreep. Volop variatie dus.
 • Zoete trek stillen: Ben je een zoetekauw? Onze dieet repen helpen je om je zoete trek te stillen en tegelijkertijd af te vallen.
  De repen van Straight Away zijn daarom de perfecte maaltijdvervanger en kunnen de lekkere trek goed stillen. De repen smaken heerlijk zoet, maar een reep bevat minder calorieën dan een normale maaltijd of tussendoortje. Hierdoor kunnen ook onze repen jou helpen om op een gezonde en verantwoorde manier een slanker en fitter lichaam te behalen bij een dieet waarbij je dagelijks minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrandt.

Met deze dieet repen maak je het afvallen een stuk gemakkelijker en lekkerder!