Wat is PowerSlim

Het PowerSlim dieet is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van koolhydraatarme, eiwitrijke producten van de allerbeste kwaliteit. Wat is PowerSlim? Het is een doordacht afslankprogramma, gebaseerd op het wetenschappelijke inzicht dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de beste manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op de lange termijn. Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

Niet minder, maar anders eten

Je gaat anders eten, met als resultaat een slankere jij. Je hoeft dus niet af te zien om af te vallen. Je kunt lekker en veelzijdig blijven eten en dus hoef je je niet in allerlei moeilijke bochten te wringen om je maaltijden te bereiden. Je kunt PowerSlim eenvoudig en flexibel aanpassen in je dagelijkse ritme en je zet razendsnel een voedzame, lekkere maaltijd op tafel. In combinatie met een intensieve begeleiding van je eigen coach is deze methode de start van jouw nieuwe gezonde levensstijl.

PowerSlim versus andere diëten

Wat de kracht is van PowerSlim? Afslanken op een makkelijk en verantwoorde manier, met blijvend resultaat.

De 'power' van PowerSlim

Klassieke caloriebeperkte diëten zijn gebaseerd op een caloriebeperking van de dagelijkse voeding. Veel richtlijnen voor gewichtsverlies zijn nog altijd gebaseerd op de inmiddels achterhaalde veronderstelling dat een grotere caloriebeperking zal leiden tot meer gewichtsverlies. Dat je zodoende gewicht verliest klopt wel, maar meetgegevens wijzen uit dat naast de vetmassa ook een aanzienlijk deel van de spiermassa verminderd. Namelijk tot wel 25% van het totaal verloren gewicht! Dat wil je natuurlijk niet, want spieren verbranden (ook in rust) veel meer calorieën dan vet. Heb je veel spiermassa na het afvallen, dan kun je makkelijker op gewicht blijven. Lees meer over 'Wat is PowerSlim'.

Behoud van spiermassa is belangrijk

Orgaan Percentage van basaal metabolisme
Spieren 24%
Lever 22%
Hersenen 19%
Nieren 10%
Hart 7%
Vetmassa 4%
Overige 14%

Spiermassa verbruikt 6x meer calorieën dan vetmassa!

Verantwoord afslanken

PowerSlim bevat bijna geen koolhydraten waardoor het lichaam de benodigde energie ergens anders vandaan moet halen. Het gevolg is dat de vetreserves worden aangesproken en verbrand. De eiwitten in de producten en overige voeding die je tijdens je PowerSlim dieet eet, zorgen voor behoud van spiermassa, waardoor de stofwisseling op peil blijft en je calorieverbruik bovendien gelijk blijft. Afslanken met PowerSlim doe je daarom op een verantwoorde manier, zonder jojo-effect.