Powerslim producten kun je kopen bij je coach
PowerSlim producten: waar te koop
11/06/2021
Is Powerslim duur? Nee, want op de lange termijn heb je er meer aan dan de meeste andere diëten.
Is powerslim te duur?
14/06/2021
Show all
Dit is de reden waarom Powerslim een goede keuze is

De reden waarom Powerslim een goede keuze is, is omdat je er snel en effectief mee afvalt. Vanaf dag één leer je jezelf een gezond en evenwichtig eetpatroon aan. Je eet 6x per dag, waardoor je geen hongergevoel hebt en je raakt in ketose wat betekent dat je lichaam puur vet verbrandt. Dit zorgt ervoor dat je vlot je doelen kan behalen en dat motiveert natuurlijk enorm!

Uit de supermarkt

De producten van Powerslim worden gecombineerd met ‘gewoon’ eten uit de supermarkt. Dat zorgt ervoor dat Powerslim makkelijk te combineren is met het gezinsleven. Bijvoorbeeld: jij neemt Powerslim fusilli bij de avondmaaltijd en voor je gezin maak je supermarkt fusilli klaar. Je hoeft je dus niet in allerlei bochten te werken om voor iedereen iets geschikts op tafel te zetten. Dat is natuurlijk voor je gewichtsbehoud ook enorm belangrijk, want wie houdt het vol om altijd voor zichzelf apart te blijven koken?

Waarom Powerslim geen saai dieet is

Waarom klanten nog meer voor Powerslim kiezen is de begeleiding en de service. Niet alleen tijdens het volgen van het dieet krijg je 1 op 1 begeleiding; ook nadat je je streefgewicht behaald hebt mag je nog een jaar blijven wegen bij je consulent. Het is bewezen dat als je een jaar op gewicht weet te blijven, je meestal niet meer terugvalt in je oude eetpatroon en dus blijf je slank! Je coach is je stok achter de deur en daarom zijn de afspraken met je coach enorm belangrijk. Maak er dus gebruik van als je met Powerslim start.

De laatste reden waarom veel mensen voor Powerslim kiezen is vanwege de variatie. Powerslim is geen saai dieet. Het is geen dieet dat op shakes is gebaseerd, waardoor ook lekkerbekken prima kunnen afslanken met Powerslim. Je krijgt bij je eerste afspraak een prachtig kookboek in je starterspakket met daarin tientallen recepten die je tijdens je dieet kan maken. Het zijn allemaal koolhydraatarme recepten die zo lekker zijn, dat je ze na het beëindigen van het dieet waarschijnlijk nog vaak zult maken.

Online afspraak

Twijfel je waarom je met Powerslim zou willen starten? Bovenstaande lijken ons reden genoeg. Wacht daarom niet langer en maak vandaag nog online een afspraak om zo snel mogelijk te starten. We zien je graag in onze praktijk Gelukkig Gewicht in Hengelo gld!

Dit is de reden waarom Powerslim een goede keuze is

Maak nu online een afspraak