Dit is de reden waarom Powerslim een goede keuze is
Waarom PowerSlim
12/06/2021
Dit PowerSlim recept is een lekker en verantwoord toetje
Haagse Bluf | Fase 2+
28/06/2021
Show all
Is Powerslim duur? Nee, want op de lange termijn heb je er meer aan dan de meeste andere diëten.

Op het eerste gezicht lijkt Powerslim misschien duur ten opzichte van andere diëten, maar als je gaat rekenen dan is dat eigenlijk helemaal niet zo.

Bij Powerslim maak je in de eerste fase gebruik van 4 tot 6 Powerslim producten per dag, gecombineerd met gewoon gezond eten uit de supermarkt. PowerSlim kost in de eerste fase daardoor 80 tot 125 euro, afhankelijk van hoeveel PowerSlim eetmomenten je afneemt. De producten van Powerslim zorgen ervoor dat je geen tekorten krijgt in eiwitten, vitaminen en vezels. Dit is belangrijk voor je welzijn tijdens het dieet, maar ook om op gewicht te blijven na het dieet. De aanvullende producten uit de supermarkt maken het mogelijk dat je tijdens het dieet al meteen leert hoe je gezonde maaltijden plant en wat gezonde recepten zijn. Powerslim helpt je vanaf het eerste moment om een nieuwe leefwijze te creëren en (zeker niet onbelangrijk) dankzij de lekkere recepten blijft je dieet afwisselend!

Realistisch eetpatroon

In de eerste fase van diëten zoals het Cambridge dieet of Straight Away gebruik je 3 producten per dag (á 3 euro) en dit kost ongeveer 60 tot 70 euro per week, maar je maakt geen gebruik van gewoon eten. Je eet dus naast de 3 shaken (of een reep) per dag helemaal geen andere etenswaren. Dit zorgt ervoor dat je kosten laag blijven, maar het maakt het dieet op den duur saai en het is ook geen goede manier om een gezond en realistisch eetpatroon voor de toekomst aan te leren.

Bij Powerslim doen we dat anders! Wij leren je vanaf het eerste moment een gezond eetpatroon aan. In deze fase eet je 6x per dag. Hierbij maak je 4 tot 6 keer gebruik van een PowerSlim product (á 2,50 euro per stuk), gecombineerd met gewoon eten uit de supermarkt. Dit is niet duurder dan wanneer je bij de diëtist gaat afvallen in combinatie met een vergoeding van je verzekering. Kijk hier als je meer weten over een PowerSlim vergoeding via de zorgverzekering. Gezond eten is duur

We weten allemaal dat snacks, suikerrijk en vet eten goedkoper zijn dan gezonde levensmiddelen zoals groenten, vlees en vis. De kosten van je gezonde boodschappen komen uiteraard bovenop de kosten van je Powerslim producten. Maar…anders was je toch ook naar de supermarkt gegaan? En welk dieet je ook volgt; je gezin moet ook eten, dus koken moet je sowieso. Het fijne van het Powerslim dieet is dat je gezin met je mee kan eten. Jij gebruikt voor je roerbak Powerslim noodles, terwijl je voor je gezin de gewone koolhydraat noodles gebruikt. Als je je voor de roerbak aan de hoeveelheden en groenten houdt die je tijdens het dieet mag, dan kun je gewoon met je gezin mee-eten.

Nadat je je streefgewicht hebt behaald blijf je nog een jaar lang bij je coach onder controle. Dit is een gratis dienst, omdat wij het jou gunnen om je streefgewicht te behouden! Het is bewezen dat dit een effectieve manier is om op gewicht te blijven. Bij andere goedkopere diëten is deze dienst meestal niet inbegrepen en dus is de kans op terugval naar je oude eetpatroon groot met als gevolg dat je opnieuw aan de shaken en repen kan. En dat maakt een dieet ook duur! Powerslim heeft daar dus een goede oplossing voor: jou tijdens het dieet al een gezond eetpatroon aanleren en daarnaast een jaar lang gratis coaching om op gewicht te blijven.

De Powerslim recepten zijn erg lekker en makkelijk

Powerslim duur?

Wie goedkoop af denkt te zijn met het kopen boodschappen vergist zich. Gezond eten kost geld. Aan de ene kant omdat kwaliteit een prijs heeft. Aan de andere kant, omdat massaproductie goedkoper is, maar ook ongezonder. Voor een gezond BMI moet je bewust eten en dat heeft een prijskaartje.

Koop jij ook wel eens bij het pompstation een broodje of een stuk chocolade? Zelfs een doosje Smintjes kost al bijna 3 euro en dat geven we zonder er over te twijfelen gemakkelijk uit. Een kant-en-klaar salade kost gemakkelijk 7 euro en die zijn niet eens heel erg gezond… De vraag is dus: wat geef jij werkelijk uit aan eten? Denk niet alleen aan wat je wekelijks bij de supermarkt haalt, maar ook aan alle snelle bezoekjes tussendoor omdat je nog wat vergeten was (plus de impuls aankopen bij de kassa).

Wat geef jij uit aan gezonde voeding?

Kleding met het prijskaartje er nog aan hangen in je kast, die handige gadget die onbruikbaar bleek, de naaimachine die je vol enthousiasme kocht en die nog nooit een blouse genaaid heeft en ga zo maar door. We geven gemakkelijk aan impulsen toe, maar dit zijn niet altijd de meest prijsbewuste keuzes.

Zo gaat het ook met voeding. Als je wilt afvallen dan wil je het getal op de weegschaal zien dalen. Maar op een onverwacht moment, bijvoorbeeld op drukke en hectische momenten, ga je de mist in. Je kiest bijvoorbeeld een goedkoop product dat veel te veel suiker en koolhydraten bevat of je gaat voor een duur gerecht of kant-en-klaar product dat er uitziet alsof het een gezonde keuze is, maar dat blijkt achteraf gezien niet het geval te zijn.

Ga de uitdaging aan en houd voor jezelf een volledige week alles bij wat je aan voeding uitgeeft. Alles, dus eten en drinken! Denk bijvoorbeeld aan wat je kocht bij de: bakker, slager, chocolaterie, supermarkt… etc. Wees eerlijk en schrijf ook op wat je hebt gekocht in de snackbar, de nachtwinkel, het fastfoodrestaurant, de markt op zaterdag, het café en ga zo maar door. Je zult schrikken wat je daadwerkelijke uitgaven zijn en dan waarschijnlijk heel anders naar de kosten van PowerSlim kijken.

Meer weten? Lees meer over Powerslim Center Gelukkig Gewicht