PS Food en Lifestyle voorheen Powerslim

Afvallen met PS Food en Lifestyle is lekker, leuk en zeer effectief. Dit afslankprogramma combineert heerlijke recepten met eiwitrijke PS producten, waardoor je geen hongergevoel hebt en toch heel goed kan afslanken.
PS food en Lifestyle heette eerder Powerslim. In 2021 heeft Powerslim een naamsverandering ondergaan, waardoor we dit programma nu onder de noemer PS food en Lifestyle kennen. Het uitgangspunt van het dieetprogramma is hetzelfde als destijds met Powerslim, alleen heeft het product een andere look gekregen in de vorm van een nieuw logo, nieuwe omdoosjes en een frisse nieuwe website. Bovendien is de PS food en Lifestyle app gelanceerd. In deze app kun je eenvoudig je weekplanning maken, recepten bekijken en je afslankresultaten bijhouden. Het leuke van de app is dat jouw coach je kan helpen met het maken van je weekplanning. Al met al heeft de naamsverandering dus een heleboel positieve met zich meegebracht.

PS food and Lifestyle voor een gezonde leefstijl

De wereld verandert en PS food en Lifestyle verandert mee. PS. food & lifestyle begon als afslankmerk, maar heeft ervaren dat ze nog zoveel meer als merk kunnen betekenen. Er wordt gebouwd aan een vertrouwd en aansprekend platform voor een algehele gezonde levensstijl, voor iedereen bereikbaar en vol te houden. Altijd stevig verankerd in voeding, daar ligt immers het DNA van het merk. PS food en Lifestyle kun je zelfstandig (zie ook de PS food en Lifestyle webshop) of met ondersteuning volgen. Met een individuele coach en een persoonlijk plan, of op afstand met producten die passen in een reguliere voedingspatroon. Altijd ondersteund door jarenlange kennis, expertise, inspirerende recepten, blogs en tips.

Hoe werkt PS food en Lifestyle?

PS food en Lifestyle werkt eigenlijk heel simpel: je eet 6x per dag en je maakt hierbij gebruik van producten uit de supermarkt in combinatie met de speciale dieetproducten die het programma aanbiedt. Hierdoor leer je regelmatig te eten, blijf je koken en lekkere dingen eten, maar leer je tegelijkertijd wat een gezond eetpatroon is en val je af! De producten van PS food en Lifestyle (ook wel PS food and Lifestyle genoemd) bevatten bovendien een grote hoeveelheid eiwitten.

Eiwitten hebben als voordeel dat ze weinig calorieën bevatten, maar wel heel voedzaam zijn. Dit zorgt ervoor dat je de hele dag verzadigd bent en geen hongergevoel ervaart. Bovendien krijg je met het programma nauwelijks koolhydraten binnen, waardoor je in ketose raakt. Misschien heb je daar al eens van gehoord? Keto dieten zijn namelijk heel populair, alleen kenmerken de meeste keto diëten zich door de enorme hoeveelheden vet die je moet eten. Bij PS food and Lifestyle volg je wel een keto-dieet, maar het grote verschil is dat je niet zoveel vettigheid hoeft te eten. Gezonde vetten zijn uiteraard wel onderdeel van het programma, maar bij PS food en Lifestyle haal je je energie vooral uit de producten van PS, want die bestaan voornamelijk uit eiwitten.

Verder onderscheid PS food en Lifestyle zich door de intensieve coaching die je gratis bij dit afslankprogramma krijgt. Ga je naar een PS food en Lifestyle coach om af te slanken, dan ga je wekelijks bij deze coach langs om te wegen en om door te spreken hoe het met je dieet gaat. Deze stok achter de deur blijkt in de praktijk erg waardevol en de sleutel tot succes. Ook in mijn praktijk zie ik dat terugkom-moment de klant scherp houdt. Bekijk hier PS food en Lifestyle voor en na foto's.
De focus blijft op het afslankproces en dat is wat je nodig hebt tijdens het volgen van een dieet: je aandacht niet laten afzwakken, maar de focus op je doel houden en doorgaan! Dankzij de succesformule van PS food en Lifestyle lukt dit zeker weten. Wil je het programma eens proberen? Overweeg dan om een 3-dagen pakket aan te schaffen.

Hoe PS food en Lifestyle begon

Het verhaal van PS food en Lifestyle begon in 2004. Powerslim startte in België en 4 jaar later in Nederland. Inmiddels zijn we ook in Duitsland en Oostenrijk actief. Vanuit het internationale hoofdkantoor in Eindhoven wordt nu gewerkt met een team van 40 medewerkers aan de ontwikkeling van het programma, de nieuwe doelen en aan de toekomst van de organisatie. In samenwerking met een netwerk van 400 voedingscoaches is de missie en visie van Powerslim in een nieuw jasje gestoken. Want vanuit de kern van het programma is er de wens om méér doen.

Tot nu toe heeft het altijd gedraaid om afvallen, het getal op de weegschaal. Maar de afgelopen jaren heeft PS food en Lifestyle steeds meer ervaren dat de vraag verder gaat dan dat. Het gaat om lekker in je vel zitten, om gelukkig zijn met het juiste energieniveau, ongeacht een specifieke maat. Ode aan het zelfbeeld! PS food en Lifestyle gelooft in een holistische manier van kijken naar levensstijl, waarin een positief zelfbeeld centraal staat en gevierd wordt. Dat is het doel. En om dat doel te bereiken, brengt het programma een ode aan het zelfbeeld.

Zie PS food en Lifestyle als een duwtje in de rug. Om te beginnen, om te herpakken, om vol te houden. Om stap voor stap dichterbij een positief zelfbeeld te komen. Er wordt verder gekeken dan vandaag en morgen. PS food en Lifestyle wil gaan voor een gezonder en gelukkiger leven voor jou. Van streefgewicht naar levensdoel met een op het lijf geschreven aanpak.