PS food en Lifestyle hoeveel kilo per week?

Met PS food en Lifestyle val je gemiddeld een kilo per week af. Meestal zien we in de praktijk dat klanten in de eerste weken meer dan een kilo per week afvallen, maar dat is natuurlijk per persoon verschillend. Ieder lichaam is weer anders en elk lichaam reageert anders om de producten en de ommezwaai naar een nieuw eetpatroon.
Omdat de producten bomvol eiwitten zitten behoud je je spiermassa en breek je dus écht vetcellen af. Sommige diëten bevatten te weinig eiwitten waardoor je als het ware je spiermassa opeet. Aan het einde van je dieet heb je weinig spieren meer over en is je vetmassa te weinig afgenomen. Bij PS food en Lifestyle weten we dit gelukkig te voorkomen door voldoende eiwitten in het programma te gebruiken.

Ben je afgeslankt, dan heb je dus de prachtige verhouding van relatief veel spiermassa en weinig vetten. Bovendien gebruik je tijdens het programma ook voedingssupplementen die speciaal voor PS food en Lifestyle samengesteld zijn en perfect aansluiten op het afslanktraject. Dankzij de vitamines en mineralen ziet je huid en mooi en fris uit en voel je je fantastisch!

PS food en Lifestyle afslankresultaten

De resultaten die je met PS food en Lifestyle behaalt zijn bovendien voor de lange termijn. Alle kilo’s die je per week met het programma bent kwijtgeraakt blijven er ook echt af dankzij een opbouwtraject en nog een jaar lang gratis coaching! Wist je trouwens dat spieren meer calorieën nodig hebben dan vetweefsel? Omdat je na het volgen van het PS food and Lifestyle traject veel spiermassa hebt, verbrand je lichaam ook veel calorieën. Je kunt dus meer eten zonder aan te komen dan wanneer je een dieet had gevolgd waarbij je je spieren hebt ‘opgegeten’.

Daarnaast merk ik keer op keer dat klanten hun eetgedrag hebben aangepast na het PS food en Lifestyle programma. Dit komt omdat ze gewend zijn geraakt aan zes keer per dag eten. Er wordt gezegd dat je in 3 maanden jezelf permanent een nieuwe gewoonte aan kan leren. Gemiddeld duurt het PS programma 12 weken, dus het is zeker mogelijk om met nieuwe, gezondere, gewoonten uit het dieet te komen. Zo snijdt het mes dus aan meerdere kanten!