PowerSlim

PowerSlim heeft vanaf 21 oktober 2021 een nieuwe naam: PS. food & lifestyle

Het PowerSlim dieet

Misschien heb je inmiddels van PS. food & lifestyle gehoord: dit is de nieuwe naam van PowerSlim. Op deze pagina leggen we nog even uit wat PowerSlim is. Het PowerSlim programma biedt tientallen producten die weinig koolhydraten bevatten en veel eiwitten. Hierdoor gaat je lichaam snel vet gaat verbranden en het voordeel is dat je spiermassa behouden blijft! De PowerSlim producten lijken op normale voedingsmiddelen en daardoor is het dieet gemakkelijk vol te houden. Uitgebalanceerde voeding, een planmatige aanpak en persoonlijke begeleiding. Dat is in de notendop wat je van PowerSlim kunt verwachten. Het PowerSlim programma heeft drie belangrijke pijlers:

  • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten
  • Een behandelplan
  • Intensieve en persoonlijke begeleiding
Bij PowerSlim geloven we niet in moeilijke programma's waarbij je moet tellen, shaken of afzien, maar juist in het aanleren van een gezonde levensstijl door middel van een effectief behandelplan en uitgebalanceerde producten. Dus geen focus op wat je níet mag eten, maar juist laten zien welke lekkere en gezonde producten je allemaal wél kunt eten!

PowerSlim assortiment


Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme, eiwitrijke producten van hoge kwaliteit, geschikt voor elk moment van de dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muesli, brood, hartige en zoete snacks, rijst en desserts. Het programma heeft maar liefst zes eetmomenten op een dag. Tijdens de eerste fase worden die eetmomenten vrijwel volledig ingevuld met PowerSlim producten, maar tijdens fase 2 en fase 3 nemen de hoeveelheid PowerSlim steeds verder af. Tijdens het programma kun je allerlei lekkere combinaties maken met veel groente, vlees of vis. Het is ook mogelijk om als vegetariër of veganist het Powerslim / PS Food & Lifestyle dieet te volgen.

PowerSlim ontwikkelt zich continu door aan de hand van de laatste trends en de wensen en behoeften van de cliënten. Zo bevatten de producten van PowerSlim weinig koolhydraten en veel eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Overbodige toevoegingen worden achterwege gelaten. Waar het kan zijn de producten van PowerSlim vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn de producten gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Daarnaast zijn de PowerSlim producten zoveel mogelijk vrij van gluten en soja zodat ze ook geschikt zijn voor mensen die wegens gezondheidsredenen gluten en soja moeten of willen vermijden. Ook ontwikkelt PowerSlim steeds meer vegan producten om het assortiment mee uit te breiden.

Waarom PowerSlim werkt

De 'power' van PowerSlim

Klassieke calorie beperkte diëten zijn gebaseerd op een caloriebeperking van de dagelijkse voeding. Veel richtlijnen voor gewichtsverlies zijn nog altijd gebaseerd op de inmiddels achterhaalde veronderstelling dat een grotere caloriebeperking zal leiden tot meer gewichtsverlies. Dat je zodoende gewicht verliest klopt wel, maar meetgegevens wijzen uit dat naast de vetmassa ook een aanzienlijk deel van de spiermassa verminderd. Namelijk tot wel 25% van het totaal verloren gewicht! Dat wil je natuurlijk niet, want spieren verbranden (ook in rust) veel meer calorieën dan vet. Heb je veel spiermassa na het afvallen, dan kun je makkelijker op gewicht blijven.
PowerSlim is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van koolhydraatarme, eiwitrijke producten van de allerbeste kwaliteit. Wat is PowerSlim? Het is een doordacht afslankprogramma, gebaseerd op het wetenschappelijke inzicht dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de beste manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op de lange termijn. Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

Verantwoord afslanken

PowerSlim bevat bijna geen koolhydraten waardoor het lichaam de benodigde energie ergens anders vandaan moet halen. Het gevolg is dat de vetreserves worden aangesproken en verbrand. De eiwitten in de producten en overige voeding die je tijdens je PowerSlim dieet eet, zorgen voor behoud van spiermassa, waardoor de stofwisseling op peil blijft en je calorieverbruik bovendien gelijk blijft. Afslanken met PowerSlim doe je daarom op een verantwoorde manier, zonder jojo-effect.

Niet minder, maar anders eten

Je gaat anders eten, met als resultaat een slankere jij. Je hoeft dus niet af te zien om af te vallen. Je kunt lekker en veelzijdig blijven eten en dus hoef je je niet in allerlei moeilijke bochten te wringen om je maaltijden te bereiden. Je kunt PowerSlim eenvoudig en flexibel aanpassen in je dagelijkse ritme en je zet razendsnel een voedzame, lekkere maaltijd op tafel. In combinatie met een intensieve begeleiding van je eigen coach is deze methode de start van jouw nieuwe gezonde levensstijl.

Behoud van spiermassa is belangrijk

Orgaan Percentage van basaal metabolisme
Spieren 24%
Lever 22%
Hersenen 19%
Nieren 10%
Hart 7%
Vetmassa 4%
Overige 14%

Spiermassa verbruikt 6x meer calorieën dan vetmassa!

PowerSlim fases

Jouw PowerSlim coach Elise van PowerSlim Center "Gelukkig Gewicht" helpt je een nieuwe levensstijl aan te leren voor de lange termijn. Je investeert in jezelf en natuurlijk wil je dat het resultaat blijvend is. Heb je jouw streefgewicht behaald? Jouw voedingscoach blijft je nog een jaar lang begeleiden in de stabilisatiefase. Je leert hoe je altijd 'lekker in balans' kunt blijven. In deze laatste fase kom je nog elke maand op consult om je behaalde resultaten vast te houden. We doen dit omdat we uit ervaring weten dat dit een cruciale periode is, waarbij die stok achter de deur geen overbodige luxe is. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

De PowerSlim fases

Het PowerSlim dieet bestaat uit 3 fases. De eerste fase is de fase die je volgt totdat 80% van je afslankdoel bereikt is. Het is een leuke fase waarin je allerlei lekkere gerechten eet, je mooie afslankresultaten behaalt en waarin je kennis maakt met het enorm uitgebreide assortiment van PowerSlim. Bij iedere fase horen voorschriften waaraan je je moet houden om het programma succesvol te doorlopen. Gelukkig is er per fase een ruime keuze aan voedingsmiddelen die zijn toegestaan. Je mag dus best veel!