Webshop PS Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim)

Koop PS Food & Lifestyle / PowerSlim producten in onze webshop door je aan te melden als klant van ons PS Food & Lifestyle Center. Klik hier voor meer info! Daarna koop je de lekkere eiwitrijke producten die het je eenvoudig maken om jouw afslankdoel te bereiken. Bonus: we bieden bovendien gratis coaching om jouw afslankdoel te realiseren.
PS. protein rich bread
PS muesli honey nuts

De producten van PS. life maken een verantwoord voedingspatroon net een beetje makkelijker.

PSmuesli

PS Crackers sunflower seed and pumpkin seed

Ook nieuw zijn de PS Crackers, bijvoorbeeld deze met zonnebloem- en pompoenpitten.

PSCrackers

PS Granola Dark Chocolate Berry

41% minder koolhydraten in vergelijking met reguliere crunchy muesli met chocolade en fruit

PSGranola

Wil je PowerSlim of PS food en Lifestyle producten bestellen in een PowerSlim webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schrijf je in bij ons PowerSlim Center en (indien nodig) bieden we je online begeleiding aan. Vervolgens kun je altijd eenvoudig in onze webshop PowerSlim bestellen. Bij PS food en Lifestyle (voorheen PowerSlim) kennen we een logische verdeling in producten. Zo bestaan er producten om mee af te vallen en hebben we producten om mee op gewicht te blijven. Die laatste zijn in principe voor iedereen te gebruiken, maar de PowerSlim producten om mee af te vallen liggen wat gevoeliger.

Wil je online PowerSlim producten kopen via onze webshop, dan moet er eerst gekeken worden of wij de PowerSlim producten aan jou mogen verkopen. Dat is vooral een uitdaging wanneer je (ernstige) lichamelijke klachten of aandoeningen hebt. Daarom bieden wij bij de afname van PowerSlim producten gratis online begeleiding, waar en wanneer jij kan! Wil je serieus met PowerSlim aan de slag, dan is dat zeker een aanrader. Wil je echter de PowerSlim producten in de webshop kopen, omdat je op gewicht wil blijven, dan is online begeleiding niet echt nodig. Maar misschien vind je het wel fijn om een coaching gesprek in te plannen om je valkuilen te bespreken. Bij Gelukkig Gewicht doen we daar niet moeilijk over! Door PowerSlim online te kopen en tegelijk online coaching te krijgen kun je net zulke goede resultaten bereiken als met 1-op-1 begeleiding.

Producten kopen in onze PowerSlim webshop kan dus alleen wanneer je ingeschreven staat in ons systeem. Klik hier om je online in te schrijven. Ben je ingeschreven en hebben we aanvraag goedgekeurd, dan krijg je toegang tot de PowerSlim webshop en plannen we een online coachingsgesprek in. Gebruik je de producten niet om af te vallen, maar kies je alleen voor de fase 3 producten, dan kun je helemaal zelfstandig de producten gebruiken. Shop je in de PowerSlim webshop en bestel je op werkdagen voor 11.00 uur ’s ochtends, dan heb je de producten de volgende werkdag al in huis. De verzendkosten bedragen €3,50 per zending. Je PowerSlim producten worden veilig verzonden en door een gerenommeerde vervoerder bij je afgeleverd.

De PowerSlim webshop bevat alle PowerSlim artikelen die zich op dit moment in de collectie van PowerSlim bevinden. Dus zijn er nieuwe crackers in het assortiment? De webshop heeft ze! En ook als je producten zoals vitaminen en mineralen wilt bestellen, dan weet je zeker dat je ze in onze webshop kunt vinden. Het is ook mogelijk om je producten in ons PowerSlim Center in Hengelo Gld op te halen of te laten bezorgen. Dat is natuurlijk uitermate handig wanneer je een PowerSlim coaching afspraak bij ons gepland hebt staan. Je koopt je producten online en wij zorgen ervoor dat jouw producten klaar staan om mee te nemen na je coaching-sessie. Hoe handig is dat?

Er kleven dus veel voordelen aan het kopen in de PowerSlim webshop! Je betaalt makkelijk en veilig via iDeal. Wil je PowerSlim bestellen dan is de webshop dé ideale manier.