Dit zijn de groenten die je bij Powerslim mag eten
Welke groenten mogen bij PowerSlim?
10/06/2021
Dit is de reden waarom Powerslim een goede keuze is
Waarom PowerSlim
12/06/2021
Show all
Powerslim producten kun je kopen bij je coach

De producten van PowerSlim kun je kopen bij PowerSlim coaches verspreid over heel Nederland, onder andere in onze praktijk (Gelukkig Gewicht in Hengelo gld). Alleen wanneer je het PowerSlim programma volgt, kun je de PowerSlim-producten kopen. Het is mogelijk om de PowerSlim producten in een webshop te kopen, maar dan moet je wel ingeschreven staan bij PowerSlim.

Wil je afslanken met PowerSlim, dan heb je natuurlijk de producten nodig, maar dat is niet het enige belangrijke van het dieet. De persoonlijke begeleiding is cruciaal om het dieet tot een succes te brengen. Zou je de producten van PowerSlim gewoon in een webshop kunnen kopen dan zou het dieet waarschijnlijk een stuk minder succesvol zijn. Wij coachen jou en zijn je stok achter de deur.  Bovendien zijn alle voedingscoaches van PowerSlim verplicht om verschillende opleidingen te volgen en regelmatig bij te scholen, waardoor wij altijd up-to-date zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van voeding. Het is mogelijk om de PowerSlim producten online te kopen in onze PowerSlim webshop, alleen is daar wel een inschrijving voor nodig. Dit kun je echter allemaal online regelen.

De Powerslim producten

Het Powerslim dieet is een combinatie van lekkere maaltijdvervangende producten en overheerlijke koolhydraatarme recepten. Het Powerslim assortiment bevat meer dan 120 voedingsproducten om uit te kiezen en het assortiment blijft zich uitbreiden!

De Powerslim producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

Powerslim ontbijt (rijstepap, granola, muesli, croissant, witbrood)
Powerslim tussendoortjes (wafels, chocolade koekjes)
Powerslim repen (appel, kokos, vanille, hazelnoot, karamel)
Powerslim maaltijden (aardappelpuree, pannenkoeken, wraps, pizza,sojarijst, lasagne, etc.)
Powerslim dranken (chocolademelk, cappuccino, smoothies, koude dranken)
Powerslim soepen (kippensoep, aspergesoep, kerriesoep, tomatensoep)
Powerslim desserts (vanille, aardbei, banaan, cheesecake, chocolade)

PowerSlim producten kopen

Ben jij op zoek naar koolhydraatarme producten die eiwitrijke voeding en lekker eten al sinds 2004 als de beste combineert? Gebruik jij graag gemakkelijk te bereiden producten, maar wil je wel dat ze lekker en voedzaam zijn? Dan ben jij op zoek naar onze PowerSlim Webshop. PowerSlim producten zijn al jarenlang koploper op het gebied van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en uitermate lekkere smaken, zijn de PowerSlim producten enorm populair. Zowel mannen als vrouwen kunnen de PowerSlim producten kopen om gewicht te verliezen of om op gewicht te blijven. De verschillende soorten producten zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is; ongeacht je doel. 

Hou de PowerSlim webshop in de gaten

Het assortiment van PowerSlim verandert keer op keer. Daarom is het zo belangrijk om de webshop goed in de gaten te houden. Producten komen en gaan, maar de kwaliteit is altijd hetzelfde, namelijk het beste van het beste! De producten van PowerSlim zijn meer dan een voedingsmiddel: het heeft al duizenden mensen helpen afslanken en hun gewicht helpen te behouden. Dat is de kracht van het PowerSlim programma. Het is daarom niet onverstandig om een paar doosjes PowerSlim producten in je keukenkastje te hebben staan. Zin in rijst? Maar niet in de koolhydraten? De sojarijst van PowerSlim is voortreffelijk! En wat dacht je van de kant-en-klaar wraps en ready-to-go producten? Stuk voor stuk toppers die gemakkelijk te gebruiken zijn in jouw drukke dagelijkse leven. Ga daarom naar onze PowerSlim webshop en koop je producten gemakkelijk online. We zien je graag!

PowerSlim producten kopen? Dat gaat eenvoudig in onze PowerSlim webshop