PowerSlim Recepten

Ga aan de slag en maak de lekkerste maaltijden dankzij alle PowerSlim recepten op deze pagina!
De lekkerste en simpelste recepten vind je op deze pagina. Met PowerSlim eet je tot 6 keer per dag, waarvan twee uitgebreidere maaltijden zoals je lunch en diner. Tussendoor eet je nog PowerSlim producten zoals een reep, koekje of chipje, maar tijdens de lunch en diner is het de bedoeling dat je gezonde makkelijke recepten voor jezelf maakt. Het maken van smaakvolle recepten is leuk, want het houdt je PowerSlim dieet afwisselend en je kunt maken wat jij lekker vindt.

Hele lekkere recepten

PowerSlim recepten zijn er in alle soorten en maten. Over het algemeen zijn het gemakkelijk recepten die in kwartier tot half uur in elkaar gedraaid hebt. Geen moeilijke culinaire hoogstandjes, maar wel hele lekkere recepten die je waarschijnlijk nog lang na het behalen van je streefgewicht blijft maken! Iedere PowerSlimmer heeft op een gegeven moment een paar favoriete recepten.

Elise’s Top 3 favoriete PowerSlim recepten:

Alle Recepten

30/09/2021
Powerslim recepten Salade met geitenkaas, perzik en honing-mosterddressing

Salade met geitenkaas, perzik en honing-mosterddressing

Zin in een lekkere, verrassende en verfrissende PowerSlim proof salade? Je vindt het allemaal in deze Salade met geitenkaas, perzik en honing-mosterddressing.
28/09/2021
Een heerlijk PowerSlim recept van Rundercarpacccio - kabeljauw-pakketjes met spinazie

Pakketjes van rundercarpacccio en kabeljauw met spinazie

Wie zegt dat je de hele dag in de keuken moet staan om een lekker en elegant PowerSlim recept te maken? Laten we eerlijk zijn, daar heeft toch niemand tijd voor? Deze heerlijke PowerSlim maaltijd kost slechts 20 minuten om te maken. Makkelijker kan niet!
04/08/2021
PowerSlim recepten - Zalm wrap met romige prei

Zalm wrap met romige prei

Het is niet voor niets dat dit recept in mijn top 3 voorkomt. Zo'n lekker en makkelijk receptje kom je niet vaak tegen. En de PowerSlim zalmwrap in dit recept is onmisbaar!
03/08/2021
PowerSlim recepten - Romige pasta met zalm, broccoli en prei

Romige pasta met zalm, broccoli en prei

Wie kan de smaak van romige pasta weerstaan? Ik niet en dat hoeft ook helemaal niet, want deze PowerSlim versie bevat slechts 5 gram koolhydraten!
03/08/2021
PowerSlim recepten - Pokébowl met tonijn en pittige rijst

Pokébowl met tonijn en pittige rijst

Dit is mijn absolute favoriete PowerSlim recept! Hij is lekker, makkelijk en je hebt er weinig afwas door ;-) haha! Snij de groenten als je de rijst kookt en je hebt dit gerecht binnen 20 minuten op tafel staan.
03/08/2021
PowerSlim recepten - Hartige galette met champignons

Hartige galette met champignons

Hartige galette met champignons is een simpel maar o zo lekker PowerSlim recept. Dit recept is geschikt voor Fase 1A en 1B. Waar wacht je op? Verzamel de ingrediënten, ga aan de slag en daarna heerlijk genieten!
28/06/2021
Dit PowerSlim recept is een lekker en verantwoord toetje

Haagse Bluf | Fase 2+

PowerSlim recepten! Wie houdt er nou niet van Haagse Bluf? Dit heerlijke luchtige Haagse toetje hoef je niet te missen tijdens het PowerSlim dieet, want met […]
Er zijn tientallen PowerSlim recepten beschikbaar en PowerSlim heeft zelfs enkele kookboeken in het assortiment. Wil je deze kookboeken bestellen en meteen met PowerSlim aan de slag? Kom dan afslanken bij PowerSlim Center ‘Gelukkig Gewicht’. Dit kan persoonlijk in onze praktijk of via online coaching. Schrijf je dan in bij ons PowerSlim Center! We geven je er graag online coaching bij. Mocht je de producten voor gewichtsbehoud gebruiken dan is dit niet persé nodig, dus laat ons weten waarvoor je de producten wilt gebruiken. De PowerSlim producten worden eenvoudig bij je thuisbezorgd.

Plannen

Vooruit denken is bij het PowerSlim programma een vereiste: wat ga je deze week eten en welke PowerSlim recepten passen daarbij? Zorg dat je alle boodschappen voor je recepten al in huis hebt voordat je aan een nieuwe PowerSlim week begint. Moet je dat op de dag zelf nog gaan bedenken dan ben je te laat en dan is de kans heel groot dat je in oud (fout) bedrag terugvalt. Ga je naar je PowerSlim coach voor je wekelijkse weging dan moet je al weten wat je aan PowerSlim producten nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld de volgende dag het PowerSlim recept ‘Hartige galette met champignons’ maken dan heb je een zakje PowerSlim zalm wrap nodig en andere supermarkt ingrediënten. Heb je geen zalm wrap (of de andere ingrediënten) in huis, dan kun je het recept wel vergeten.

Met andere woorden: maak gebruik van de heerlijke PowerSlim Recepten die beschikbaar zijn en ga actief aan de slag om jezelf een nieuw en verantwoord leefpatroon aan te leren!