PowerSlim kosten

Wat kost PowerSlim? Hier vind je de kosten per PowerSlim fase op een rijtje.
De prijs van PowerSlim ligt ongeveer op de €2,50 tot €3,00 per product en je hebt in de eerste fase 5 tot 6 PowerSlim producten per dag nodig. In de eerste fase zijn de PowerSlim kosten het hoogst (ongeveer 100 euro per week) en in de laatste (de derde) fase zijn de kosten van PowerSlim het laagste. Dan betaal je niets tot ongeveer 50 euro per week. De allereerste afspraak kosten de PowerSlim producten 159 euro, omdat je dan een volledig pakket inclusief vitaminen, mineralen en andere extra’s afneemt. Daarna liggen de kosten van PowerSlim ongeveer op 100 euro per week, waarna het iedere fase goedkoper wordt.

Iedere PowerSlim fase vraagt om een aantal producten per dag om het dieet op de juiste manier te kunnen volgen. Hieronder laten we je zien wat de kosten per fase zijn.

Fase 1: €€€

De eerste fase gaat het er om dat je het meeste gewicht verliest. In deze fase blijft je tot je 80% van je overgewicht kwijt bent. De Powerslim kosten zijn in deze fase het hoogste. Je betaalt ongeveer 100 euro per week. Dit is inclusief professionele weging en coaching.

Fase 2: €€

Deze tweede fase noemen we ook wel de ‘overgangsfase’. Fase 2 bestaat uit 3 sub-fases: 2A, 2B en 2C. Je blijft in fase 2 tot je je streefgewicht gehaald hebt. In deze fase wordt het aantal PowerSlim producten per subfase afgebouwd en vervangen door producten uit de supermarkt. In fase 2A zijn de PowerSlim kosten ongeveer 80 tot 90 euro per week, in fase 2B is dat ongeveer 80 euro en in fase 2C zijn de PowerSlim kosten 70 euro per week.

Fase 3: €

De laatste fase (fase 3) noemen we ook wel de ‘stabilisatiefase’. Deze laatste fase duurt tot één jaar na het behalen van je streefgewicht. Je kunt  in deze fase nog PowerSlim producten gebruiken als je dat wilt, maar dat hoeft niet. De PowerSlim kosten van fase 3 kunnen daarom gratis zijn. Wil je echter op gewicht blijven met behulp van PowerSlim producten, bijvoorbeeld drie producten per dag, dan liggen de kosten van fase 3 op ongeveer 50 euro per week.

PowerSlim duur? Lees hier waarom PowerSlim niet meer kost dan wat je nu al aan boodschappen uitgeeft.

PowerSlim, hoe duur?

Verleidingen liggen op de loer: een chocoladereep bij de kassa van de supermarkt, een broodje knakworst bij de uitgang van de IKEA of de loempiakraam op de parkeerplaats van de woonboulevard. Als je niet op dieet bent en je in principe 'alles' mag eten, dan geef je vaak veel meer uit aan snacks die je als impuls koopt dan je wellicht denkt. Je doet je best om de kosten van je wekelijkse boodschappen relatief laag te houden door mee te doen aan de 'hamsteren-week' van de Albert Heijn of je gaat zelfs naar verschillende supermarkten om de beste koopjes te halen. Dus aan de ene kant doe je je best om voordelig uit te zijn en aan de andere kant geef je je geld uit aan snacks en impulsen die te veel geld kosten of die je helemaal niet nodig hebt.

Tijdens het PowerSlim dieet doe je heel bewust je boodschappen. Je koopt je PowerSlim producten bij je coach en daarnaast heb je nog een paar boodschappen die je bij je supermarkt moet halen. Het is een overzichtelijk, planmatig en bovendien betaalbare manier van boodschappen doen, omdat duidelijk is wat je nodig hebt en impuls aankopen zijn niet aan de orde aangezien die niet in je dieet passen. Bovendien is het uiteraard aan jezelf om te beslissen waar je je boodschappen doet en hoe duur je PowerSlim maakt. Er zijn PowerSlim recepten waarvoor je garnalen nodig hebt en die zijn over het algemeen wat aan de prijzige kant. Je kan daarom ook besluiten om een andere vissoort te kiezen of om een ander recept te maken waarbij bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van tonijn uit blik (wat een stuk goedkoper is dan garnalen).

Hoe duur PowerSlim is heb je dus tot op zekere hoogte zelf in de hand. De prijs van de PowerSlim producten staan vast, daar kun je niets aan veranderen, maar de kosten van de recepten er omheen kun je zelf bepalen. Houd je je goed aan het PowerSlim dieet dan duurt fase 1 minder lang dan wanneer je er met de pet naar gooit. Des te sneller je je kilo's kwijt bent in fase 1 des te sneller je naar de volgende fase kunt. In die fase heb je minder PowerSlim prducten nodig dan in Fase 1a en 1b. Dat zorgt ervoor dat Powerslim minder duur wordt.

Kilo's en tempo

De prijs van PowerSlim hangt ook af van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen en het tempo waarin dat gaat. Heel simpel: als je veel kilo’s wilt afvallen kost PowerSlim meer dan wanneer het om een paar kilo gaat. Heb je meer kilo's te verliezen dan doe je er langer over om je doel te bereiken dan iemand die maar een paar kilo kwijt wil. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van de PowerSlim fase die je volgt. Bijvoorbeeld: de eerste (meest strikte) fase kost meer dan de derde fase. Dat komt omdat je tijdens de eerste fase hoofdzakelijk gebruik maakt van PowerSlim producten. In de derde fase zijn bijna alle PowerSlim producten afgebouwd, vandaar dat die fase goedkoper is. Lees hier of je een vergoeding van de zorgverzekeraar kunt krijgen voor PowerSlim.

Starten!

Heb je zin om te beginnen met PowerSlim en te werken aan een nieuwe jij? Neem contact op jouw PowerSlim coach in Hengelo Gld of plan eenvoudig online een afspraak in. Je staat er niet alleen voor, samen zorgen we dat jij je afslankdoel bereikt.

Wil je zien wie jou voor ging en welk resultaat zij hebben behaald? Kijk hier voor PowerSlim ervaringen met inspirerende voor en na foto’s.