Het PowerSlim dieet

Jouw PowerSlim coach Elise van PowerSlim Center "Gelukkig Gewicht" helpt je een nieuwe levensstijl aan te leren voor de lange termijn. Je investeert in jezelf en natuurlijk wil je dat het resultaat blijvend is. Heb je jouw streefgewicht behaald? Jouw voedingscoach blijft je nog een jaar lang begeleiden in de stabilisatiefase. Je leert hoe je altijd 'lekker in balans' kunt blijven.
In deze laatste fase kom je nog elke maand op consult om je behaalde resultaten vast te houden. We doen dit omdat we uit ervaring weten dat dit een cruciale periode is, waarbij die stok achter de deur geen overbodige luxe is. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

De PowerSlim fases


Het PowerSlim dieet bestaat uit 3 fases. De eerste fase is de fase die je volgt totdat 80% van je afslankdoel bereikt is. Het is een leuke fase waarin je allerlei lekkere gerechten eet, je mooie afslankresultaten behaalt en waarin je kennis maakt met het enorm uitgebreide assortiment van PowerSlim. Bij iedere fase horen voorschriften waaraan je je moet houden om het programma succesvol te doorlopen. Gelukkig is er per fase een ruime keuze aan voedingsmiddelen die zijn toegestaan. Je mag dus best veel!

Fase 2


Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor de 2e fase: de overgangsfase. In deze fase werk je, samen met je coach, aan het kwijtraken van de laatste kilo's. Ook leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitzet. Dat doe je door de PowerSlim producten langzaamaan te vervangen door 'gewone' voedingsproducten, zoals zuivel, groenten, fruit en graanproducten.

Fase 3


Als je je streefgewicht behaald hebt ben je aanbeland bij fase 3: de stabilisatiefase. In deze fase vind je uit welk eetpatroon bij jou past om op de lang termijn op gewicht te blijven en eet je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten, kun je nog een heel jaar op begeleiding en advies van je persoonlijke coach Elise (PowerSlim Center Gelukkig Gewicht in Hengelo Gld) rekenen. Woon je in de Achterhoek? Of wil je PowerSlim volgen en woon je in Doetinchem, Zutphen, Doesburg, Lochem, Zelhem, Terborg of Neede? Dan is ons PowerSlim Center gemakkelijk in de buurt!

Plan een afspraak

Zeker zijn van een afspraak? Plan dan eenvoudig online zelf een afspraak in. Je krijgt een bevestiging via e-mail.