PowerSlim

PowerSlim is dé afslankmethode van Nederland. Het PowerSlim programma biedt tientallen producten die weinig koolhydraten bevatten en veel eiwitten. Hierdoor gaat je lichaam snel vet gaat verbranden en het voordeel is dat je spiermassa behouden blijft! De PowerSlim producten lijken op normale voedingsmiddelen en daardoor is het dieet gemakkelijk vol te houden.

Het PowerSlim behandelplan


Uitgebalanceerde voeding, een planmatige aanpak en persoonlijke begeleiding. Dat is in de notendop wat je van PowerSlim kunt verwachten. Het PowerSlim programma heeft drie belangrijke pijlers:

  • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten
  • Een behandelplan
  • Intensieve en persoonlijke begeleiding
Bij PowerSlim geloven we niet in moeilijke programma's waarbij je moet tellen, shaken of afzien, maar juist in het aanleren van een gezonde levensstijl door middel van een effectief behandelplan en uitgebalanceerde producten. Dus geen focus op wat je níet mag eten, maar juist laten zien welke lekkere en gezonde producten je allemaal wél kunt eten!

Ja, ik wil starten!

PowerSlim assortiment


Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme, eiwitrijke producten van hoge kwaliteit, geschikt voor elk moment van de dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muesli, brood, hartige en zoete snacks, rijst en desserts. Het programma heeft maar liefst zes eetmomenten op een dag. Tijdens de eerste fase worden die eetmomenten vrijwel volledig ingevuld met PowerSlim producten, maar tijdens fase 2 en fase 3 nemen de hoeveelheid PowerSlim steeds verder af. Tijdens het programma kun je allerlei lekkere combinaties maken met veel groente, vlees of vis.

PowerSlim ontwikkelt zich continu door aan de hand van de laatste trends en de wensen en behoeften van de cliënten. Zo bevatten de producten van PowerSlim weinig koolhydraten en veel eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Overbodige toevoegingen worden achterwege gelaten. Waar het kan zijn de producten van PowerSlim vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn de producten gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Daarnaast zijn de PowerSlim producten zoveel mogelijk vrij van gluten en soja zodat ze ook geschikt zijn voor mensen die wegens gezondheidsredenen gluten en soja moeten of willen vermijden. Ook ontwikkelt PowerSlim steeds meer vegan producten om het assortiment mee uit te breiden.

Plan je afspraak online

Je streefgewicht behouden


Met het PowerSlim programma helpen wij je naar een vitaal, zelfverzekerd en gelukkig in het leven te staan. Onder persoonlijke begeleiding leren we je anders te eten. Dit doen we op basis van een voedingspatroon waarin we gebruik maken van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Een voedingspatroon dat je bovendien prima kunt volhouden, omdat het gebaseerd is op lekkere en smakelijke gerechten en op zes eetmomenten per dag. Niet minder eten dus, maar anders.

Op deze manier helpen we jou om je streefgewicht te bereiken en dit gewicht ook daadwerkelijk vast te houden. Dat doen we vanuit onze overtuiging dat een goed voedingspatroon en een gezond gewicht mensen energie en zelfvertrouwen geeft. Energie, zelfvertrouwen en het lef om alles uit het leven te halen.