Afslanken doen we samen!

Welkom in mijn PowerSlim Center "Gelukkig Gewicht" in Hengelo Gelderland. Hier neem ik de tijd om je te coachen en middels PowerSlim je ideale gewicht te bereiken én te behouden.
Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met gezin mee-eten en tóch afslanken?
Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Kom je in mijn PowerSlim Center afslanken dan kun je eerlijke en positieve coaching verwachten. Ik ben zelf enkele jaren geleden 20 kilo afgevallen en ik weet als geen ander hoe fijn het is om een coach te hebben waar je wekelijks naartoe kan, die je ondersteuning geeft en bovendien werkt als stok-achter-de-deur.

Ik heb inmiddels ruim vier jaar ervaring als afslankcoach en heb al veel cliënten naar een gezond en gelukkig gewicht mogen helpen. Ook jij bent van harte welkom in mijn PowerSlim praktijk.

Elise Luik, jouw PowerSlim coach. Aangenaam!


PowerSlim: samen naar een goede balans

Heel fijn aan het programma is dat je, samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Even voorstellen:

Mijn naam is Elise en ik ben PS Food en Lifestyle coach in Hengelo Gelderland (in de Achterhoek). Sinds 2020 woon ik samen met mijn man in de Achterhoek en wij hebben hier helemaal onze plek gevonden!

Alhoewel ik sinds 2021 mijn PowerSlim praktijk heb, ben ik al eens eerder afslankcoach geweest. Dit heb ik 4 jaar gedaan. Destijds had ik een praktijk in Duiven en Zevenaar en hielp ik klanten naar hun ideale gewicht middels een andere afslankmethode. Ik heb de keuze gemaakt om te stoppen met de desbetreffende afslankmethode, omdat het naar mijn mening te beperkt was in de mogelijkheden. Zowel wat betreft producten als maatwerk voor de klant. Ik ben op zoek gegaan naar een methode die zeer effectief werkt, die voor de klant op de lange termijn vol te houden is, wat geen straf is om te volgen en dat bovendien een goede basis is om op gewicht te blijven na het beëindigen van het dieet. Zodoende kwam ik bij PowerSlim uit. Uiteraard heb ik zelf ook PowerSlim gevolgd en ik vind het een feestje. De PowerSlim producten zijn erg lekker, de recepten zijn heerlijk en makkelijk, het dieet is afwisselend en bovendien ervaar je geen hongergevoel. Het fijnste aan dit allemaal? Je valt af en je leert tegelijkertijd wat een gezond eetpatroon is.

Voor mij als coach biedt PowerSlim alles wat nodig is om jou maatwerk te kunnen bieden. Voor jou als klant is PowerSlim een zeer effectieve methode is om je ideale gewicht te bereiken en te behouden. The best of both worlds! Ben je net zo enthousiast als ik? Twijfel niet en plan een gesprek in. Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen in mijn PowerSlim Center.
 
PowerSlim croissant

Wist je dat...

Je als klant niet alleen PowerSlim producten in mijn praktijk kan kopen, maar ook online? Dat is reuze handig als je bijvoorbeeld een keer niet bij me langs kunt komen voor een consult. Bekijk de PowerSlim webshop om het volledige PowerSlim assortiment te bekijken.
PowerSlim webshop
 

Ervaar PowerSlim

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. Zelfs de gerechten zijn makkelijk te bereiden en kosten weinig tijd.

Christiaan Willemsen