Online PowerSlim afspraak maken

Gebruik onderstaand formulier om direct een afspraak in te plannen bij PowerSlim Center 'Gelukkig Gewicht' in Hengelo Gld. Kies een 'service' en kies daarna jouw ideale datum en tijd. Je krijgt een bevestiging en herinnering in je inbox.
Bekijk de annuleringsvoorwaarden voor een gemaakte afspraak.

Maak een afspraak en start nu!

Een afspraak is snel gemaakt met onze online afspraak tool.
Misschien heb je al een tijdje de wens om af te slanken en jezelf een gezond eetpatroon aan te wennen, maar weet je niet goed hoe je dat aanpakt? Het is niet vreemd als je al eens een poging gedaan hebt, maar dat je steeds weer in je oude slechte gewoontes vervalt. Dan kun je wel wat hulp gebruiken! Gelukkig kun je terecht bij je PowerSlim coach in Hengelo Gld. Samen met PowerSlim Coach Elise krijg je grip op een gezonde levensstijl. PowerSlim is een programma dat gemakkelijk in te passen is in je dagelijkse bestaan. Het voordeel? PowerSlim is gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt.

PowerSlim is geen lastig dieet, maar een duidelijk programma met lekkere en smakelijke gerechten. En dat is niet het enige, want wij vinden het resultaat op de lange termijn enorm belangrijk. Daarom investeer je samen met PowerSlim voedingscoach Elise in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. We gaan op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven. Hoe we dat doen?

  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • Lekkere producten en makkelijke recepten
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel