Dit PowerSlim recept is een lekker en verantwoord toetje
Haagse Bluf | Fase 2+
28/06/2021
PowerSlim recepten - Hartige galette met champignons
Hartige galette met champignons
03/08/2021
Laat alles zien

De voordelen van onder begeleiding afslanken

Door af te slanken met een coach houd je je doel voor ogen

In dit informatietijdperk weten mensen vaak wat ze moeten doen om gezond te blijven. Er zijn websites, artikelen, podcasts, video’s, lezingen, webinars, lessen en boeken over bewegen en gezond eten binnen handbereik voor de meesten van ons. Eigenlijk herinneren deze bronnen ons eraan dat we meer moeten bewegen en goed moeten eten. Helaas is echter algemene kennis en specifieke instructies over WAT je moet doen en zelfs HOE je het moet doen niet altijd voldoende om de gewenste veranderingen in eetgedrag uit te voeren.

Bovendien vraag je je bij sommige methoden af: hoe betrouwbaar zijn deze bronnen? Hoe toegankelijk zijn ze? Hoe kunnen ze worden aangepast aan elke persoon en elke situatie? Wat zijn de huidige inzichten op het gebied van gewichtsbeheersing en lichaamsbeweging? Welke benaderingen en houdingen bevorderen het beste gedragsverandering in levensstijl? Wat zijn de risico’s? Het kan ook zijn dat we onduidelijk zijn over hoe we moeten beginnen, hoe we om moeten gaan met tegenslagen of hoe we obstakels van tijd en middelen kunnen overwinnen.

Wat de PowerSlim Coach toevoegt

Als het je in je eentje niet lukt om je afslankdoelen te halen, dan is onder begeleiding afslanken met behulp van een powerSlim coach dé oplossing voor je. PowerSlim Center in Hengelo Gld is al jaren gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten die een gezond en prettig lichaamsgewicht wensen. Gezondheidscoaches werken om mensen in staat te stellen hun meest fitte leven te leiden. Daarom heeft de gezondheidscoach van PowerSlim Hengelo Gld:

Gedegen kennis en expertise

Een gezondheidscoach helpt de kloof te overbruggen tussen basisinformatie en op kennis gebaseerde implementatie. Gezondheidscoaches verwerven expertise in voedings- en fysiologische wetenschappen, hoe screening- en beoordelingsmaatregelen te gebruiken en hoe programma’s te ontwerpen en uit te voeren. Ze begrijpen hun wettelijke, professionele en ethische verantwoordelijkheden grondig en zijn zich bewust van andere professionals naar wie ze kunnen verwijzen voor situaties die buiten de praktijk van de gezondheidscoach vallen.

Houdt het grotere plaatje voor je vast

Een gezondheidscoach helpt cliënten de grotere reden voor verandering te ontdekken: om ziekte te omzeilen, meer energie te hebben, de effecten van stress te verminderen, te genieten van vrijetijdsbesteding, of misschien een fysieke tegenslag of aandoening te overwinnen. Wanneer cliënten met uitdagingen worden geconfronteerd, is het gebruikelijk het ‘waarom’ van gedragsverandering uit het oog te verliezen. Op deze momenten kan een gezondheidscoach cliënten herinneren aan hun grote bedoelingen en hen helpen door obstakels heen te navigeren.

Door af te slanken met een coach houd je je doel voor ogen

Bij jou in de buurt

Gezondheidscoaches waarderen hun klanten en verdedigen hun resultaten. In tegenstelling tot een vriend of familielid, wiens interesses kunnen overlappen met die van de cliënt, biedt een gezondheidscoach niet-oordelende steun en aanmoediging en stelt hij cliënten in staat om experts in hun eigen leven te zijn. Gezondheidscoaches gebruiken bewezen strategieën voor effectieve communicatie om een ​​verstandhouding op te bouwen, actief te luisteren, krachtige vragen te stellen en zelfeffectiviteit te bevorderen. Vanuit deze plaats van vertrouwen en verbinding zijn cliënten vrij om te leren, te verkennen, te experimenteren en inzicht te krijgen in hun zoektocht naar meer gezondheid en welzijn.

Actie!

Een gezondheidscoach helpt cliënten te onderscheiden wat voor hen het belangrijkst is. Gezondheidscoaches respecteren ieders unieke geschiedenis en perspectief, en helpen cliënten bij het kiezen van opties om hun succes te optimaliseren. Gezondheidscoaches werken met een reeks cliëntdoelen, of cliënten nu meer groenten en fruit willen consumeren, een wandelprogramma willen starten of een marathon willen lopen. Gezondheidscoaches helpen bij het verduidelijken van intenties en het genereren van stapsgewijze actiestrategieën. Zodra de doelen en actieplannen zijn opgesteld, dienen gezondheidscoaches als een krachtige verantwoordelijkheidspartner om de gewenste resultaten van de klant te ondersteunen.

Een gezondheidscoach is een gezondheidsbevorderaar en -opleider en een actieve partner bij het helpen van cliënten bij het maken van gezonde levensstijlkeuzes. Zoals velen hebben ontdekt, kan het werken met een gezondheidscoach een opwindende en lonende ervaring zijn.