Afvallen Zutphen

Woon je in Zutphen of omgeving en wil je afvallen en weer lekker in je vel zitten? Dan zien we je graag in ons afslankcenter! Iedereen weet dat Zutphen een prachtige stad is met een oergezellig centrum, boordevol restaurants en dito terrassen. Maar de wijntjes, biertjes en borrelhapjes kunnen op een gegeven moment tegen je gaan werken. En het kan gebeuren dat je het je niet lukt om zelfstandig de overtollige kilo´s te verliezen. In dat geval kun je rekenen op jouw persoonlijke coach Elise.
Heb je hulp bij afvallen nodig? En wil je graag 1 op 1 begeleiding? In PS Food & Lifestyle Center ´Gelukkig Gewicht´ krijg je alle hulp die je nodig hebt. Meest ideaal is wanneer je wekelijks langs komt voor een weging en om je dieet te bespreken. Woon je in Zutphen en heb je bijvoorbeeld een druk leven waardoor je niet wekelijks tijd hebt om langs te komen? Het is ook mogelijk om een online consult in te plannen, via WhatsApp in contact te blijven of om de weging 2-wekelijks in te plannen. In overleg is heel veel mogelijk! Bij PS Food & Lifestyle (voorheen Powerslim) gaat het om positieve gedragsverandering en goede voedingsadviezen. Je leert anders om te gaan met voeding en verleidingen. Je krijgt daarnaast alle tools om zonder begeleiding verder te gaan.
elise coach1

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Het voordeel van afvallen bij afslankcoach Elise is dat je 1 op 1 begeleiding krijgt, gecombineerd met een duidelijk afslankprogramma. Je gaat namelijk aan de slag met de formule van PS Food & Lifestyle (voorheen Powerslim) waardoor je niet alleen afslankt, maar ook leert wat een gezond eetpatroon is. En dat is belangrijk om je nieuwe gewicht te behouden. Bovendien word je nog een jaar lang gratis gecoacht!
PowerSlim Penne2

Genieten van eten

Afvallen met PS Food & Lifestyle betekent dat je lekker blijft eten. De producten van Powerslim combineer je met gewoon eten uit de supermarkt. In het assortiment van PS Food (Powerslim) vind je overheerlijke tussendoortjes en snacks. Afvallen in Zutphen was nog nooit zo lekker en makkelijk! Er zijn bovendien honderden recepten die je kunt maken en coach Elise helpt je waar nodig om je afslankdoel te behalen.
Powerslim Starterspakket doos3

Maatwerk

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of ga meteen van start! In het intakegesprek bespreken we hoeveel je wilt afvallen. Je krijgt een voedingsplan op maat waardoor je precies weet hoe jouw afslanktraject eruitziet. Je begint meestal met het starterspakket; met dit pakket is het eenvoudig om je nieuwe eetpatroon onder de knie te krijgen. Er zitten allerlei producten in waardoor je kennis maakt met allerlei PS Food producten.
PowerSlim met of zonder coach4

Gratis nabegeleiding

Wist je dat je nog een jaar lang nabegeleiding krijgt van PS. food & lifestyle coach Elise? Hierdoor leer je stap voor stap om je gewicht in balans te houden.
Dat betekent dus ook dat je na je afslanktraject weer eens een terrasje in Zutphen kan pakken en heerlijk kan genieten van uit eten gaan of een feestje. Samen met Powerslim coach Elise ga je naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag!