Afvallen Doetinchem

Woon je Doetinchem en wil je afvallen en gezonder gaan leven? Dan ben je hier op het juiste adres! Elise, je persoonlijke PS Food & Lifestyle coach voor Doetinchem en omgeving, staat voor je klaar. PS Food & Lifestyle (voorheen Powerslim) biedt allerlei overheerlijke producten en leuke programma's om effectief gewicht mee te verliezen. Bovendien is persoonlijke begeleiding een zeer belangrijk onderdeel van de afslankformule. Je komt wekelijks bij Elise langs om te wegen en onderwerpen te bespreken die met jouw afslankproces te maken hebben.
Eigenlijk weten we allemaal wel dat gezond eten onmisbaar is om een gezonde leefstijl te krijgen en te behouden. Bij PS Food & Lifestyle betekent dit dat we samen met jou gaan werken naar een nieuw voedingspatroon waarbij je leert wat een normale portie is en waarbij je alle benodigde vitamines, mineralen en vezels binnenkrijgt. Je eet regelmatig, namelijk 6x per dag en wat je eet is ontzettend lekker. Jouw PS Food & Lifestyle (voorheen Powerslim) coach voor Doetinchem en omgeving helpt je tijdens het hele afslanktraject. Bovendien word je een jaar lang begeleid om je te helpen om je gewicht te behouden.

Weer lekker in je vel

Je leefstijl veranderen, daar gaat het om. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Je bent niet de enige die het prettig vindt om tijdens zijn of haar afslanktraject begeleid te worden. Je coach geeft je een steuntje in de rug, helpt je bij vragen en is een stok achter de deur. PS Food & Lifestyle biedt de mogelijkheid om af te vallen door middel van smakelijke producten, gecombineerd met gewone voeding uit de supermarkt. Gedurende het afvallen leer je dus jezelf meteen een gezond eetpatroon aan.

Woon je in Doetinchem of omgeving en zou je graag willen afvallen? Kom dan naar PS Food & Lifestyle Center Gelukkig Gewicht. Je kan telefonisch of via het contactformulier contact met coach Elise opnemen, maar je kan ook meteen een afspraak inplannen via het online reserveringssysteem.

We zien je graag!


PowerSlim met of zonder coach1

Coaching

Wekelijks heb je een één op één coachingsgesprek met je persoonlijke coach Elise. Als je op gewicht bent, blijf je nog een jaar onder begeleiding om je te helpen om je nieuwe gezond leefwijze te behouden.
powerslim starterspakket2

PS producten

Je maakt gebruik van de maaltijd vervangende producten van PS Food & Lifestyle. Deze producten lijken op normale voedingsmiddelen die je ook in de supermarkt zou kunnen vinden, zoals brood, muesli en hartige of zoete snacks.
Powerslim Pestodressing lekker op allerlei gerechten3

Lekkere gerechten

Smakelijk eten! Ja, want ’s avonds eet je vlees of vis met groente. Dit is erg prettig, want het betekent dat je gewoon met je gezin mee kunt eten en zelfs gezellig mee uit eten kunt.
Met PowerSlim heb je meerdere eetmomenten per dag4

Geen honger

Honger lijden gaat je niet gebeuren, want je eet 5 tot 7 keer per dag een maaltijd of tussendoortje. En dat zijn geen miezerige porties! Bij PS Food & Lifestyle houden we je stofwisseling aan de gang door je lichaam van voldoende voeding te voorzien.